fredag 9 okt 2015 - Ansager
Håndbold: Udebanesejr i Tved
Arkivbillede: SIF/Ansager 2. division håndbold
Arkivbillede: SIF/Ansager 2. division håndbold Foto: Karsten Madsen
Første sejr i 2. division kom i hus ved at slå Tved 22-23 (9-9 ved pausen)

Efter en lang køretur og en gåtur inden kampen var pigerne klar til en kamp, hvor vi på forhånd vidste, at der skulle tages fat i forsvaret. Tved vil meget gerne ind og slås, for så at bruge fysikken for at komme på kant til afslutning.

Efter en chokstart, hvor Tina Vedstesen i målet vrikkede om på foden under opvarmningen, så havde pigerne læst på lektien, og holdt Tved nede på 9 scoringer i første halvvej.

Holdene skiftedes til at føre med en enkelt, men holdene fulgtes tæt hele vejen.

Det var os, som kom bedst fra start i 2. halvvej, og efter 5 min, hvor stillingen stadig var lige, trak pigerne lidt fra og kom foran med 3 mål. De sidste 5 min. halede Tved dog lidt ind, men pigerne kæmpede til sidste fløjt, og en forløsende sejr var en realitet.

Det på en dag, hvor der blev fightet intenst, men hvor tingene ikke lykkedes lige godt hele tiden. En del fejl og mange stolpeskud, kunne reelt godt have givet en større sejr. En god kamp af Marie Held i målet, uden mulighed for afløsning.

Hele 9 spillere er på scoringslisten, hvor Camilla Holst blev kampens topscorer med 7 mål, Ninna Balsgaard 5, Emilie Jensen 3, Sarah Buhl og Marianne Balsgaard hver 2, Lillian Hinsch – Anne Thomsen – Hanne Kristensen og Mathilde Grunddal hver 1 mål.

Jytte Mathiesen

Se stillingen: SIF/Ansager håndbold

vist 667 gange