fredag 9 okt 2015 - Ansager
Vild med at hente pakken i skuret
Hver fjerde husstand får pakken leveret i skuret
Hver fjerde husstand får pakken leveret i skuret Foto: Pressefoto
Mange borgere i Ansager-området har gjort det ekstra nemt for sig selv at modtage pakker, når de handler på nettet.

1.091 husstande i Ansager, Agerbæk, Hejnsvig og Årre er nemlig tilmeldt Post Danmarks populære pakkeordning Modtagerflex, hvor man får pakkerne leveret et aftalt sted på adressen, selvom man ikke er hjemme. Det svarer til hver fjerde husstand (24,6 pct.) i området.

- E-handlen vokser fortsat og er i høj grad drevet frem af convenience. Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde løsninger til vores kunder, der gør det nemt og bekvemt at handle på nettet. Med Modtagerflex er det endnu lettere, fordi man kan udskifte turen til posthuset med fx et smut i skuret, siger Erik Krejberg, chef for Postområde Fyn og Sydjylland.

Modtagerflex er gratis at tilmelde sig og fungerer ved, at postbuddet stiller pakken et sted på adressen, som på forhånd er aftalt mellem Post Danmark og pakkemodtageren. Herefter får modtager straks besked om, at pakken er afleveret det aftalte sted.

I foråret udvidede Post Danmark pakkeordningen, så også beboere i etageejendomme og virksomheder nu kan tilmelde sig. Senest er Post Danmark begyndt at omdele pakker om lørdagen for at imødekomme behovet hos de stadigt mere e-handlende danskere.

- Vi ved, at danskerne efterspørger fleksible løsninger og lægger stor vægt på selv at kunne vælge, om pakken skal leveres til døren, på posthuset, i Pakkeboksen eller et aftalt sted på ens adresse, siger Erik Krejberg.

På landsplan er 408.183 ud af landets ca. 2,85 mio. husstande og virksomheder tilmeldt Modtagerflex. Man kan vælge mellem 11 forskellige steder på sin bopæl, hvor man ønsker, at postbuddet lægger pakkerne – fx i skuret, ved bagdøren eller hos naboen.

Pressemeddelelse, Post Danmark

vist 363 gange