torsdag 8 okt 2015 - Ansager
Rideklubben Ansager skal flytte til …..?
Arkivbillede: Ridelejr på Ansager Rideklub 2014
Arkivbillede: Ridelejr på Ansager Rideklub 2014 Foto: Karsten Madsen
Rideklubben er sagt op på sin nuværende adresse og skal finde et nyt sted at være

Det er med største beklagelse at vi må meddele, at Rideklubben Ansager RIKA efter 25 års tro tjeneste på adressen Starupvej 33 6823 Ansager er blevet opsagt.

Dette skyldes, at de nye ejere af matrikelnummeret selv ønsker at drive virksomhed på stedet i de bygninger RIKA har lejet, og da dette ikke kan forenes med eksisterende regler vedr. tilskud til foreninger, er der ikke plads til rideklubben længere. Så derfor er klubben i fuld gang med, at lægge nye planer.

Rideklubben har gennem årene været samlingspunkt for hesteinteresserede på mange planer og har kunnet rumme alle de, der delte glæden for at håndtere og ride heste og som ville indgå i det meget tætte fællesskab. Denne sportsgren kan noget særligt, nemlig forene og samle på kryds og tværs af social status, alder, køn, niveau og handicap. Hos os er det ikke sjældent at se, at et barn eller et ungt menneske og en voksen træner, snakker og hygger sammen.

På RIKA er det en selvfølge at man hjælper til og bakker op om arrangementer til glæde for stedets brugere. RIKA har alt fra skovtursryttere til seriøse konkurrenceryttere, og vi kan bryste os af, at vores undervisere er dygtige og kompetente mennesker såvel fagligt som menneskeligt, så alle får den undervisning og hjælp de har brug for. Bestyrelsen på RIKA har haft travlt. Travlt med at forsøge at få tingene til at fungere efter ejerskiftet, og få implementeret de ændringer det nu har givet. Men desværre kunne dette ikke lykkes pga. ejers planer, så derfor nu denne situation.

Og hvad skal der så ske? RIKA har nu et år til, at finde et nyt sted til at drive rideklub, ellers skal en institution lukke i Ansager. Det at lukke ned finder vi højst uheldigt, da der så ikke længere er et tilbud til de mange børn og unge, der ikke bliver fanget af de andre sportstilbud der er i Ansager og omegn. Denne holdning bliver også delt af Ansager Byudvikling, der som navnet jo siger, går ind for udvikling og ikke afvikling, og derfor bakker op om, at rideklubben skal fortsætte.

Så kære borgere i Ansager og omegn,- vi har brug for jeres hjælp til, at finde et sted hvor vi kan være, og drive den rideskole der i så mange år, har bragt glæde til så mange mennesker, uddannet en masse børn og unge i ridekunsten og lært dem at tage ansvar.

Bestyrelsen på RIKA

vist 2135 gange