fredag 25 sep 2015 - Ansager
Håndbold: "Knæk Kurven" møde
Håndboldudvalget inviterede lørdag til workshops i Skovlund-Ansager hallen
Håndboldudvalget inviterede lørdag til workshops i Skovlund-Ansager hallen Foto: Bent Haahr
Lørdag mødtes håndboldinteresserede i hallen for at få ideer til det fremtidige arbejde

Sif/Ansager håndboldudvalg havde lørdag den 19.september inviteret forældre, børn og alle der kunne være interesseret i, hvad der foregår i en håndboldklub til møde i hallen.

Der var lagt op til, at man efter morgenkaffen i cafeteriet, kom ind i minihallen, hvor der var mulighed for at arbejde i nogle workshops samt se en video om det frivillige arbejde i en idrætsklub.

Vi var godt nok oppe mod nogle andre arrangementer, der var blevet arrangeret samme dag. Bla var alle syvende klasser på besøg i Oksbøl i skoleregi, børnefødselsdage løb vi også ind. Men trods dette, var der et flot fremmøde på ca. 45 voksne og 10 børn.

Børnene var inde i den store hal, hvor der blev spillet totalhåndbold, leget Trille-Trolle bold, og så kunne man skyde på mål hos "Landin".

De voksne blev delt i fire grupper, i hvert sin workshops. Efter 10 min. hvert sted roterede man til næste workshops. Således nåede man alle fire workshops igennem på kort tid.

I de enkelte workshops var der lagt op til, at man kunne komme med gode ideer og forslag til, hvordan klubben kunne tjene flere penge, og få flere til at hjælpe med det frivillige arbejde.

Det var en fornøjelse, at se den iver folk gik i gang med arbejdet på. Og der kom en masse fantastiske gode ideer og forslag til, hvordan klubben fremover kunne sætte nogle ting i gang for at tjene flere penge og finde hjælpere til forskellige arrangementer.

Der skal lyde en stor Tak til de fremmødte, der gav foreningen mange gode ting at arbejde videre med.

Ole Nielsen, på udvalgets vegne

vist 648 gange