mandag 21 sep 2015 - Varde
Kunsthal vARTe: Naturlighed
"Naturlighed" af Lene Hassig Vilslevs i Kunsthal vARTe
"Naturlighed" af Lene Hassig Vilslevs i Kunsthal vARTe Foto: Pressefoto
"Naturlighed" er titlen på Lene Hassig Vilslevs kommende udstilling i Kunsthal vARTe, hvor der vises malerier, skulpturer, installationer og glas, inspireret af naturens kraft og det nøgne menneske.

I Lene Hassig Vilslevs udstilling, der centrerer sig omkring naturen og menneskekroppen, oplever vi som beskuer en organisk og excentrisk verden. Hendes æstetiske værker udstråler bevægelse og liv, der leder tankerne hen på naturens kræfter og menneskehedens eksistens.

Lene Hassig Vilslev siger flg. om sin kunstneriske hensigt og inspiration:

"Mine intentioner i både min kunst og i mit øvrige arbejde er, at komme så tæt som muligt på tingenes essens, på livets kerneværdier. Jeg er meget optaget af naturkræfter, hvad der tydeligt afspejles både i mine motiver og i mine arbejdsmetoder. Mine værker viser naturfortolkninger udtrykt som moderne kunst, men kan opleves som abstrakte."

Om sin teknik udtaler hun: "Jeg blander selv min maling af pigmenter og bindemiddel og arbejder med tyngdekraftens spor i maleriet. Processen involverer kast med maling, korrektion med vand. Derefter arbejder jeg videre på lærredet med akrylmaling eller andre materialer, for til sidst atter at arbejde med min selvfremstillede maling ovenpå dette."

Så kig ind i Kunsthal vARTe i oktober måned, og oplev Lene Hassig Vilslevs æstetiske og forunderlige kunstværker.

Karsten Madsen

Fakta

Udstillingen varer: 3.- 30. oktober 2015

Fernisering: lørdag d. 3. oktober kl. 15-18 m. livemusik af MALMÖ

Lene Hassig Vilslev arbejder med maleri, foto, tegning, scenografi, kulturprojekter samt installationer. Hun har udstillet på flere museer, gallerier, offentlige institutioner og private virksomheder i både ind- og udland. Lene Hassig Vilslev er med i kunstnersammenslutningen Blå Døre.

Kunstterapeutisk workshop søndag d. 11. oktober kl. 16-18

I forbindelse med sin udstilling i Kunsthal vARTe afholder Lene Hassig Vilslev workshoppen: Intro til kunstterapi. Der kræves ingen forudsætninger, men blot en lyst til at udtrykke sig spontant og udforske de ubevidste drivkræfter i sindet, for at åbne for kreativitet. Workshoppen koster 100 kr. pr. person, som betales på dagen. Denne pris er inkl. materiale samt en forfriskning. For tilmelding, kontakt Lene Hassig Vilslev.

Se nærmere om åbningstider på: varte.dk

vist 510 gange