mandag 21 sep 2015 - Ansager
Kom af med spændinger og myoser
Gurli Allerslev har lært en speciel massageteknik, der sammen med zoneterapi kan afhjælpe spændinger og myoser og bringe kroppen tilbage i balance

Efter et nyligt kursus i massageteknik er Gurli Allerslev godt rustet til at hjælpe sine klienter. Behandlingen foregår ved tryk langs kroppens energibaner. Der trykkes så tilpas nænsomt, at man kan slappe af og være i stand til at modtage behandlingen.

- Metoden bruges på hospitaler i udlandet til decideret smertebehandling fx af fantomsmerter. Også i forløb efter cancersygdomme eller langvarig stress samt ved belastninger af en del af bevægeapparatet, fx ryggen efter en diskusprolaps giver metoden gode resultater, forklarer Gurli Allerslev og fortsætter:

- Behandlingen beroliger ligeledes nervesystemet, hvorved spændinger og ubalancer slippes. Metoden kan kombineres med fodzoneterapi, og eventuelt med få enkle og overskuelige kostråd.

Karsten Madsen

Fakta

Gurle Allerslev er både sygeplejerske og alternativ behandler. Denne kombination er netop blevet anerkendt af sundhedstyrelsen og har fået sin egen titel og logo. Anerkendelsen bevirker at flere forsikringer nu går ind og giver tilskud via private sundhedsordninger til zoneterapi behandlinger.

vist 506 gange