lørdag 12 sep 2015 - Ansager
Job: Lærer søges til indskolingen
Ansager skole er en skole i vækst og lige nu mangler vi en dygtig og engageret lærer til indskolingen.

Vi ser frem til at modtage en ansøgning fra dig. Ansøgningsfristen er 24. september kl. 8.00

På vegne af skolebestyrelsen
Maria Knudsen

Lærer til indskolingen Ansager Skole

Ansager Skole søger snarest en lærer til indskolingen.

Vi søger en dygtig, motiveret og udviklingsorienteret lærer til vores samlæste 2.-3. klasse, hvor du vil indgå i tæt samarbejde med klassens øvrige lærere. Har du kompetencer indenfor følgende fag, vil det være en fordel; dansk, matematik, N/T, historie, Dansk som andetsprog.

Skolen ligger i naturskønne omgivelser med let tilgang til skov og å og i en afstand til både Esbjerg og Vejle på ca. 40 km.

Vi er en skole med 200 dejlige elever fra 0. - 9. klasse og en medarbejderstab på 19 lærere/pædagoger. Skolen er opdelt i to afdelinger, der fungerer som selvstyrende teams: Indskolingen 0.-4.kl og udskolingen 5.-9.kl.

Skolen har rigtig gode faciliteter, og alle medarbejdere har egne arbejdspladser.

Hvis du har lyst til at arbejde på en skole, hvor vi prioriterer anvendelsen af digitale midler i undervisningen, og hvor trivsel, åben dialog, udvikling og positiv tankegang er i fokus, vil Ansager Skole sikkert være stedet for dig.

Vi har et rart og godt samarbejdsklima, og det pædagogiske miljø giver gode udfoldelsesmuligheder. Vi har en virkelig god forældreopbakning og et velfungerende forældresamarbejde.

Du er velkommen til at ringe og aftale et besøg på skolen eller høre mere til stillingen ved konstitueret Skoleleder Helene Friis Dalsgaard 2339 3498.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst

Varde Kommune har den generelle politik, at vi indhenter den særlige straffeattest(børneattest) for nyansatte, der skal arbejde med børn under 15 år.

Ansøgning vedlagt uddannelsesbevis samt relevante bilag sendes online.

Ansøgningsfrist er den 24. september 2015, kl. 8.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 28. sep. 2015.

vist 505 gange