lørdag 12 sep 2015 - Ansager
Postkort til Mariefestivalen - fra hele landet.
Kære alle i Ansager og omegn, kære hjælpere ved Mariefestivalen.

Her en uges tid efter årets fest i byen har jeg siddet og arbejdet med alle de evalueringer, som vore gæster og musikere har skrevet til os. Min opslagstavle er fyldt med papirlapper med glade hilsner, se billedet.

Jeg vil gerne sende alle roserne og smileyer og 13-tallerne videre til jer, for uden jeres indsats kunne dette ikke lade sig gøre. I Mariefestivalens Scrapbog har jeg indskrevet alt, vi har fået til dato, og det viste billede er meget repræsentativt for budskaberne herfra.

Vi bliver rost for:

  • Vores venlighed, hjælpsomhed, gode humør
  • Vores organisation, der er styr på tingene
  • Og så selvfølgelig god musik...

De ting, der nævnes under plads til forbedring er faktisk i småtingsafdelingen, men det er sådan noget med at nogle campister gerne vil kunne grille, nogle vil gerne have mulighed for at kunne købe "hakkebøf eller anden solid husmandskost".

Mit umiddelbare indtryk af de opgaver, vi skal pusle med frem til næste år, er f.eks.

Hvordan kan spillestederne styrke deres musikkultur, så der er plads til at nyde god musik og plads til fest - på rette tid og sted?

Hvordan kan vi formidle at det er hele byens festival, og at vi alle er med?

Bare nogle strøtanker. Husk nu at komme med til evalueringsmødet den 24. september kl. 19 i Musikgalleriet. Det er jo nu, vi skal så de små frø, så de kan spire i løbet af vinteren og næste sommer og blomstre denne første weekend i september 2016, hvor den fjerde Mariefestival i Ansager løber af stablen.

Allerkjærligst,
Martha Voss, Projektleder på Mariefestivalen i Ansager.

vist 803 gange