fredag 11 sep 2015 - Ansager
Bodybuilding: Lørdag kæmper de
Anette Pedersen, Jeffrey Olsen, Teddy Rasmussen, Heidi Thisted, Marcel Thisted og Casper Thisted udgør Team Teddy
Anette Pedersen, Jeffrey Olsen, Teddy Rasmussen, Heidi Thisted, Marcel Thisted og Casper Thisted udgør Team Teddy Foto: Karsten Madsen
Team Teddy stiller med to atleter ved weekendens debutantstævne i Herning

572 af Danmarks bedste atleter inden for Bodybuilding og Fitness konkurrerer i weekenden i Messecenter Herning om at komme med til DM. Heidi Thisted og Jeffrey Olsen fra Team Teddy er med og stiller op i henholdsvis womens physique og mens physique og skal lørdag begge i kamp.

De har 20 secunder til at sælge sig selv for dommerne. Her vil det vise sig om måneders intens træning har båret frugt.

Teddy Rasmussen er teamets coach og ved om nogen, hvad det kræver at komme i konkur­rence­form, da han har prøvet det på egen krop. Som yngre trænede han i mange år bodybuilding.

- Ingen har nogen ide om, hvor hårdt det er både fysisk og psykisk, forklarer Teddy Rasmussen og fortsætter:

- Heidi og Jeffrey har været på speciel diæt i 21 uger for at brænde al fedtet af uden at miste muskelmasse. I fem dage op til konkurrensen drikker de 10-12 liter vand om dagen og får ingen kulhydrater. Dagen før står på nul vand for at fjerne al underhusdvæske. Huden bliver papirstynd og musklerne ses tydeligt, og lige inden de går på scenen får de store mængder kulhydrat for at gøre musklerne ekstra spændstige og synlige.

I morgen lørdag er det alvor, de har satset alt på, at det lykkes. Måneders træning og diæt er gået forud og målet er at få en adgangsbillet til Danmarksmesterskaberne om tre uger.

Følg med i hvordan det går Team Teddy ved stævnet. Teddy Rasmussen vil melde tilbage med resultater.

Karsten Madsen

vist 1654 gange