onsdag 2 sep 2015 - Ansager
Onsdag bliver til torsdag.
”Onsdags kom sammen” i hallen stopper, men afløses af et nyt tilbud

Faldende deltagerantal år for år har været medvirkende til den svære beslutning for hallens personale, om at stoppe for den gamle tradition ”Onsdags kom sammen” i hallen, men når dette er sagt, har hallens personale i samarbejde med DGI & Idrætsforeningen besluttet at starte en helt ny aktivitet op der gælder for alle:

”Idræt om dagen”

Idræt om dagen, er kendt i mange byer i Danmark, gruppen af ældre sunde & aktive borgere bliver større og større, som ikke bare vil gå hjemme og kede sig, til den gruppe giver vi nu muligheden for alle uanset alder, som har tid og lyst hver torsdag formiddag til at mødes i Skovlund Ansager Hallen.

Det er et helt nyt udvalg under idrætsforeningen der står for arrangementet, og de fastsætter priser og kontingenter.

Det vil være muligt at lave det man fysisk kan, og har lyst til. Vi forventer at man starter med fælles opvarmning, så man får lidt sved på panden, derefter det sociale med fælles kaffe og brød for de der vil det, derefter er der frit spil for f. eks.: Kortspil eller Brætspil, Bob, Badminton, Ringo, Motionscenter, oma.

Det er kun fantasien der sætter grænser, alle lokaler i hallen til rådighed. Kom og vær med til en hyggelig torsdag formiddag, hvor man selv er med til at have indflydelse på indholdet: Husk at tage naboen med.

Sidste torsdag inden jul vil der være mulighed for en lille julefrokost for alle ved tilmelding dertil.

Efterlysning:

Hvis der er nogen der har nogle spil liggende som de alligevel ikke bruger længere, kunne udvalget godt bruge forskellige ting som f.eks.: Bobspil, Wii, Playstation, Stigegolf, Elektronisk dart, Bræt-spil, Badminton ketcher m.m.

Tingene kan afleveres i Skovlund Ansager hallen, Lærkevej 16, tlf. 2016 7604.

vist 724 gange