søndag 30 aug 2015 - Ansager
Nabobyer spiller med til Mariefestival?
Mariefestival vil gerne have Ansagers nabobyer til at spille med
Mariefestival vil gerne have Ansagers nabobyer til at spille med Foto: Bent Haahr
Allerede nu er der ønske om at styrke næste års festival med deltagelse af Ansagers nabobyer

Ledelsen i Mariefestival har længe gerne villet åbne for at byer i nærområdet kan deltage mere aktivt i festivalen. Ideen er at skabe en folkefest for hele egnen, som gerne skulle give endnu flere gæster og på sigt flere folk, der bosætter sig i området.

Der er investeret meget både kapital og arbejde i festivalens første to år, for at sikre, at festivalen kom godt fra start. Nu har konceptet vist sig at holde, og der kan arbejdes på at udvide festivalen.

Efter årets festival vil der blive afholdt et møde, som bliver åben for alle interesserede i nærområdet. Mødet skal afdække muligheder for et fremtidigt samarbejde. Der vil følge nærmere information om tid og sted.

Men nu gælder det årets Mariefestival, som officielt åbner på Torvet i Ansager fredag den 4. september kl. 16 efter et musikalsk optog gennem byen.

Martha Voss, formand for Mariefestival opfordrer til, at man kommer og oplever festivalstemningen:

- Kom bare, I er alle hjertelig velkomne, og der er masser af gratis koncerter rundt om i byen fra fredag til søndag, så man kan danne sig et indtryk, inden man evt. investerer i et armbånd. Også til den store afslutningskoncert i Mariehaven søndag fra kl. 14-16 er der fri adgang for alle.

Karsten Madsen

vist 881 gange