fredag 28 aug 2015 - Ansager
Gæster fra 96 98 byer til Mariefestival
Fra hvilke byer kommer gæsterne til Mariefestival i 2015 - opdateret 28/08/15 23:50
Fra hvilke byer kommer gæsterne til Mariefestival i 2015 - opdateret 28/08/15 23:50
Mariefestival trækker gæster til fra stort set hele landet. Hele 98 byer er repræsenteret når festivalen åbner fredag den 4. september

På kortet er alle de byer markeret, hvortil der er solgt billetter til årets Mariefestival. 98 byer er repræsenteret, og der kommer dagligt flere til.

Magnus Dahlmann, formand for Ansager Byudvikling, glæder sig over at festivalen formår at trække gæster til byen fra stort set hele landet:

- Vi mener selv, at vi har noget unikt at byde på med Mariehaven og Mariefestival, og det ser ud til, at gæsterne er enige og vil køre langt for en god oplevelse. Vi byder de mange gæster velkommen, de skaber liv og beriger os med deres tilstedeværelse. Gæsterne skaber også aktivitet i hele området, da tendensen er, at de bliver hos os i flere og flere dage. De skal finde steder at overnatte og spise, og de skal ud at opleve, så musikken kan ikke stå alene.

- Overnatningssteder i lokalområdet er faktisk ved at blive en mangelvare op til arrangementer i Mariehaven og nu til festivalen. Flere B&B går med planer om at udvide og nye er på vej. Samtlige campingpladser er fuldt belagte og mange borgere har i år udlejet værelser eller hele boligen til festivalgæster. Også i ABU arbejder vi fokuseret på at få etableret autocamperpladser i nærområdet og i den østlige del af Varde Kommune.

- Med Mariefestivalen viser Ansager, med sin autentiske styrke i koblingen musik og natur, sin evne til at tiltrække gæster. I Ansagers udviklingsplan står der, at Ansager skal være et besøg værd og kendes for musikkulturel udfoldelse og sin enestående natur. Mariefestvalen viser med sin tydelige tiltrækningskraft et stort vækstpotentiale, og vi er her 2½ år efter godt på vej til at udleve væsentlige dele af den femårige vision, slutter Magnus Dahlmann.

Karsten Madsen

vist 1154 gange