onsdag 26 aug 2015 - Ansager
Knips løs og vind 100.000 kr
Gunnar Madsen, som pænt hilser på forbipasserende fra sin post ved hjemmet i Søndergade i Ansager
Gunnar Madsen, som pænt hilser på forbipasserende fra sin post ved hjemmet i Søndergade i Ansager Foto: Johnny Enghave
Vis med et foto, hvorfor din by er Danmarks dejligste og deltag i konkurrencen om iPads og 100.000 kr til din bys næste byfest

Mæglerkæden EDC opfordrer i en landsdækkende kampagne alle til at lægge billeder fra byen op på facebook og Instagram under hashtagget #elskerbyen. Den by, der har de mest aktive og kreative borgere, får 100.000 kr., som skal anvendes til et festligt arrangement i byen.

Læg billederne på Instagram med hashtagget #elskerbyen og skriv med få ord, hvad billedet viser, eller hvorfor du synes din by er Danmarks dejligste. Dine billeder kan også lægges op via facebook eller EDC’s hjemmeside edc.dk/elskerbyen. Husk at skrive, hvor billedet er taget.

Der trækkes lod om 10 iPads blandt alle indsendte billeder. Samtidig deltager du i hovedkonkurrencen om 100.000 kr., som går ubeskåret til et festligt arrangement for byen. Vinderbyen offentliggøres i slutningen af oktober.

Tænk over det. Hvad gør din by til Danmarks dejligste. Er det naturen omkring, mennesker du møder eller hvad er det, der betyder allermest for dig.

Karsten Madsen

vist 671 gange