lørdag 22 aug 2015 - Varde
Åbent hus: Varde Rådhus
Borgmester Erik Buhl byder velkommen til de første fremmødte gæster i anledningen af åbent hus på Varde Kommunes nye rådhus.
Borgmester Erik Buhl byder velkommen til de første fremmødte gæster i anledningen af åbent hus på Varde Kommunes nye rådhus. Foto: Pressefoto
I dag kunne alle se det nye Varde Rådhus på Bytoften 2 indefra, og det blev et tilløbsstykke

Over 250 mennesker stod klar udenfor dørene, da Varde Kommune inviterede til åbent hus på det nye rådhus på Bytoften 2, Varde, fra kl. 10.00-14.00, lørdag den 22. august 2015. Varde Blæseorkester bød de mange fremmødte velkommen med musik, og borgmester Erik Buhl stod klar på den orange trappe i foyeren til at byde de første velkommen.

Fra kl. 10.00 til 14.00 strømmede det jævnt ind med besøgende, der ville se Varde Kommunes nye faciliteter. På de fire timer, der var åbent hus, var gangene, kontorerne og mødelokalerne fyldt godt op med interesserede besøgende. Og de kunne få et indblik i borgmesterens kontor, de moderne kontorfaciliteter, den nye byrådssal med Hans Tyrrestrups billede ”Sonate for sol” og ikke mindst de orange toiletter.

Med så mange besøgende måtte borgmester Erik Buhl og kommunaldirektør Mogens Pedersen holde ekstra oplæg om livets gang på rådhuset, som de præsenterede for de fremmødte i den nye byrådssal.

Der var tid til at stille mange spørgsmål, når de besøgende gik rundt og så på de nye kontorer. De mange besøgende gjorde åbent hus-arrangementet til en stor succes.

Varde Kommune, pressemeddelelse

vist 606 gange