lørdag 22 aug 2015 - Ansager
Vestergade bliver til Kræmmergade
Elise Larsen, Helle Lund Nielsen og  Vivian Gosch udgør kræmmerudvalget
Elise Larsen, Helle Lund Nielsen og Vivian Gosch udgør kræmmerudvalget Foto: Karsten Madsen
Stort kræmmermarked i Vestergade til Mariefestivalen

Det traditionelle kræmmermarked ved Mariefestivalen har holdt flyttedag. Tidligere var det på tovet ved petanquebanen, men i år prøver vi noget nyt, siger Kræmmerudvalget, som består af Vivian Gosch, Elise Larsen og Helle Lund Nielsen.

Kræmmerne har taget godt imod det nye koncept. Der er allerede solgt 16 stadepladser, i alt 95 meter boder med mange sjove ting fra smykker, brændte mandler, billedkunst til mere traditionelle kræmmerting.

Boderne bliver placeret i den ene side af parkeringspladsen bag hotellet og op ad den nordlige side af Vestergade. Der skal være plads til at beredskabsvogne kan komme igennem, men ellers lukker vi Vestergade for kørende trafik, ligesom parkering ikke bliver mulig på området om lørdagen, hvor markedet løber af stablen.

- Vi lukker af for parkering fredag aften, og vi beder beboerne i Vestergade om ikke at stille deres biler lige ude på gaden, siger Kræmmerudvalget. Vestergade er i øvrigt lidt over 100 meter lang, så der er stadig plads til flere stande, hvis man skulle få lyst til at være med i festen.

Kræmmerudvalget

Kontaktoplysninger: Kom og vær kræmmer på Mariefestival

vist 1029 gange