tirsdag 11 aug 2015 - Ansager
Vi byder velkommen til Ansager!
Er du lige flyttet til Ansager?
Er du lige flyttet til Ansager? Foto: Punto Studio Foto
Mødet er for dig, der har boet i Ansager mindre end et år.

Som et nyt initiativ holder Bosætningsudvalget ved Ansager Byudvikling et velkomstmøde for tilflyttere, der er kommet hertil i løbet af det sidste år. Velkomstmødet holdes den 18. august 2015 kl. 19.00 i Skovlund-Ansager hallens mødelokale og vil vare en times tid. Vi er vært med kaffe/te og brød.

Bosætningsudvalget har hen over året arbejdet med ideer til modtagelse af tilflyttere. Oprindelig var planen, at velkomst ambassadørerne skulle komme på besøg, når nye kom til byen eller nærområdet for blandt andet at få en snak om byens mange tilbud.

Efter at have fået et samlet overblik over antal af tilflyttere har vi i stedet valgt at holde et velkomstmøde, hvor man kan møde vores velkomstambassadører, møde andre tilflyttere, stille spørgsmål, få mere viden om tilbud i Ansager og udveksle erfaringer.

Vi har omdelt invitation til de 38 husstande i Ansager og nær-området, hvor vi har kendskab til, at der er kommet nye indbyggere inden for det sidste år. I tilfælde af, at vi ikke er kommet ind til dig, der er ny i byen, er du velkommen til at tilmelde dig/jer velkomstmødet. Børn er naturligvis også meget velkomne.

Tilmelding kan ske til Lene på sms 50 95 35 14 eller mail: lene.rotvig@bbsyd.dk - inden den 14. august.

Hvis du, som læser af dette, ikke er tilflytter, men har fået ny nabo, så må du gerne gøre opmærksom på velkomstmødet. Man er selvfølgelig også velkommen, hvis man er flyttet til byen for mere end et år siden.

Vel mødt

Bosætningsudvalget

Se indbydelsen her: Velkommen til Ansager

vist 965 gange