lørdag 8 aug 2015 - Ansager
Mariefestival: Optaktskoncert
Jazzpianisten Martin Schack
Jazzpianisten Martin Schack Foto: Pressefoto
Oplev Jazz fra den danske superliga den 20. august kl. 19.30 i Mariehaven og hør om årets festival.

Nedtællingen til tredje udgave af Ansagers Byfestival MARIEFESTIVAL 2015 er godt i gang. Nu er også den tilbagevendende OPTAKSKONCERT programsat og musikken er i absolut trygge og ret så lokale hænder. Det er jazzpianisten Martin Schack, som har samlet sin kvartet og præsenterer dugfriske toner og arrangementer fra sit nyligt udkomne og anmelderroste album ”Jazz På Dansk”. Koncerten er GRATIS, alle er velkomne og arrangørerne bag Mariefestivalen håber på stort rykind.

”Det vil glæde os især at se så mange lokale som muligt og her tæller vi alle omegnsbyer med. Vi ved, at vores festival har appel til de mange og lokalt er vi overbeviste om, at vi bygger bro også til fremtiden med denne Vestjyllands nyeste festival. Udover at præsentere dansk jazz i superligaen ved optaktskoncerten, ja så vil vi samtidig benytte lejligheden til at fortælle om festivalen i stort og småt, så alle kan være klædt på til den første uge i september, hvor det hele løber af stabelen,” fortæller Helge Engelbrecht, der sammen med festivalens nye musikgruppe også har det overordnede ansvar for at musikken lander på smukkeste vis.

En lang række optrædende er programsat til at musicere på tæt ved 20 scener fordelt over hele byen og flere optrædende føjes til løbende. Alt i alt vil min. 500-600 musikere og sangere medvirke ved flere end 200 koncerter ved Mariefestival 2015. Og det ser ud til at publikum er med på ideen.

”Billetsalget går strygende, vi får besøg fra hele landet, vi bliver rigtig mange og det er bare så glædeligt alt sammen. Alt er på plads og Ansager by og borgere er klar som aldrig før”, lyder det fra Helge Engelbrecht.

Pressemeddelelse

Se plakaten her: Optaktskoncert til Mariefestival 2015

vist 557 gange