tirsdag 4 aug 2015 - Skovlund
Gratis kaffe i Skovlund!
Skovlund kirke – i mangel af et billede fra en teltgudstjeneste
Skovlund kirke – i mangel af et billede fra en teltgudstjeneste Foto: Karl Lund
Det lyder som et rigtig godt tilbud, hvad det også er. Søndag aften afvikles Sports- og Byfestens gudstjeneste i Skovlund. Det sker i teltet på Lundvej over for Sportspladsen kl. 19.

Gudstjenesten er lidt anderledes - i hvert fald er stedet anderledes i forhold til de almindelige søndagsgudstjenester, og teltet kan heller ikke måle sig med den ny restaurerede kirkebygning. Men indholdet er det samme. Og som sagt - kaffen er gratis. Menighedsrådet betaler og gode Skovlund-folk står for kaffebrygning og bagværk.

Vi håber selvsagt på et stort fremmøde, fordi kirken gerne vil være en del af byen og byens fest, og byen skulle også gerne være en del af kirken. Det er ganske enkelt vigtigt for både byens fremtid og kirkens fremtid. En by, der ikke har noget med kirken at gøre og en kirke, der ikke har noget med sin by at gøre, er en tynd kop kaffe. Derfor er der al mulig grund til - som Skovlund-borger - at bakke op byfesten og gudstjenesten. Og det gør slet ingenting, at man her og der skal give sig selv et lille spark bagi og lægge alle undskyldninger på hylden og gå om i teltet søndag aften. Måske skal naboen også ha’ et bette spark.

Vel mødt, Karl Lund.

vist 579 gange