fredag 3 jul 2015 - Skovlund
Skovlund: Nu har Jørn lukket
Skovlund Autoværksted lukker
Skovlund Autoværksted lukker Foto: Niels Winther
Det er stærkt beklageligt, at Jørn Callsen må lukke sin forretning

I mange år har vi været vant til at kunne gå ind eller bare ringe til Jørn, hvis vognen ikke ville starte en kold vintermorgen, eller der trængtes til nye dæk. Et par nye vinduesviskere var ikke noget problem.

Vores datter havde en næsten uskreven aftale med Jørn om at kigge efter olie og lufttryk en lørdag formiddag, da den tid passede hende bedst.

Mange gange fik man at vide, at den eller den tjeneste var gratis. Den hørte med til servicen.

Jeg husker en bemærkning fra Jørn, da han gik i Skovlund skole; ”Hvis jeg bliver mekaniker engang efter min far, skal du nok få en god behandling”! Det har han overholdt til fulde - i rigt mål. Derfor takker vi - så godt vi kan.

Som vores datter blev chokeret, da hun læste annoncen, skulle jeg tro, at mange andre er blevet lige så forvirret. Skovlund autoværksted var jo en institution, som udgjorde en del af Skovlunds image. En forretning, som vi mente var sikker på overlevelse i skiftende tider. Vi kan håbe, der kan findes en løsning, så nye mennesker kan finde beskæftigelse, selv om vi ved, at det er vanskeligt for yngre folk at skaffe midler til at etablere sig for.

Mon ikke hele sognet takker Jørn og hans medarbejdere for altid gedigent arbejde til meget rimelige priser.

Bortset fra, at vi naturligvis håber, at hans helbred vil være af tålsom art fremover med overskud til mange gode dage.

Helene, Anna og Holger Christensen

vist 1357 gange