torsdag 2 jul 2015 - Ansager
Maggie Reilly til Mariehaven
Maggie Reilly kommer til Ansager for at optræde i Mariehaven
Maggie Reilly kommer til Ansager for at optræde i Mariehaven Foto: Pressefoto
For tredje gang i sæsonen præsenteres en international superstjerne til Sommersang i Mariehaven. Den skotske sangerinde Maggie Reilly fuldender hattricket med en optræden den 16. august.

Først kunne Helge Engelbrecht byde velkommen til Johnny Logan. Så blev det Runrig-forsangeren Bruce Guthro’s tur, og nu er der igen en international superstjerne på vej til Ansager – Maggie Reilly er således kommet på plakaten til sæsonens sidste omgang Sommersang i Mariehaven, der afvikles søndag den 16. august.

- Det er helt fantastisk, at vi kan lokke en kapacitet som Maggie Reilly til Mariehaven. Der bliver virkelig noget at se frem til, og Maggie Reillys sublime stemme vil uden tvivl komme til at gjalde ud over hele Mariehaven. Vi er meget glade for at kunne forkæle vores publikum med endnu et kæmpestort navn i en meget spændende sæson af Sommersang i Mariehaven, jubler Helge Engelbrecht.

58-årige Maggie Reilly har en stor karriere og masser af hits bag sig. Blandt disse kan nævnes ”Moonlight Shadow”, som blev skrevet sammen med Mike Oldfield, eller hittet ”Everytime We Touch” fra soloalbummet Echoes fra 1992. Nu glæder hun sig til at spille i Mariehaven.

- Jeg ser virkelig frem til at spille på den smukke scene i Mariehaven sammen med en masse ekstremt talentfulde musikere. Det bliver helt sikkert en dag, som både jeg og publikum kommer til at huske. Jeg elsker at spille i Danmark, og besøget i Mariehaven vil blive en helt ny og meget spændende oplevelse. Jeg glæder mig utroligt meget, siger den skotske sangerinde med irske rødder og en fløjsblød stemme.

Der er stadig billetter tilbage til Sommersang i Mariehaven den 16. august. Alle de øvrige fire omgange Sommersang i Mariehaven er udsolgt.

Ud over Maggie Reilly byder den 16. august på optrædener fra Keld og Hilda, Simone, Kirsten Siggaard, Hallur Joensen, Jambalaya Band, Heart of Gold, Frank Lauridsen og Many More, We`ll Meet Again, Brask, Graa og Enevoldsen, Strings & Buttons, Shantykoret Capstan og Maries Festival Band, mens Neighbours & Friends som altid binder tingene sammen på bedste vis med både backup og egne numre.

Hele herligheden koster kun 525,- kroner - køb billetter her: Shop

Mariehaven

vist 978 gange