tirsdag 30 jun 2015 - Ansager
Jubilæum: 20 år som frisør i Ansager
Heidi Thisted fejrer 20 års jubilæum som selvstændig frisør i Ansager
Heidi Thisted fejrer 20 års jubilæum som selvstændig frisør i Ansager Foto: Karsten Madsen
Fredag fejrer Heidi Thisted 20 års jubilæum som selvstændig frisør i Ansager med Salon Romeo og Julie

– Jeg er udlært i Grindsted men begyndte her i Ansager med egen salon allerede, da jeg var 19. I de 20 år, der er gået, har jeg fulgt med i mange af mine kunders liv, og med interesse hørt om børn og børnebørn, fortæller Heidi Thisted.

- Da jeg begyndte, kom mange for at blive permanentet. Nu er det skiftet til at få farvet håret, og det gælder både mænd og kvinder, forklarer Heidi.

Kunderne kommer fra et stort opland. Der er kunder fra Varde, Sig og Filskov og enkelte fraflyttere vender stadig hjem til Ansager for at få håret ordnet.

- Prisen spiller også en rolle for at trække kunder til. I Esbjerg kan det koster over 1.500 kr. for klipning og farve, hos mig kan man spare måske 700 kr. For mange er det et vægtigt argument.

- Mænd er de mest trofaste kunder, de holder ved. Men alle er meget modebevidste, også mændene. De vil have noget for pengene, så jeg er på kursus flere gange om året for at blive opdateret, forklarer Heidi.

Det er "mit liv"

- Jeg er perfektionist. Jeg har ingen hjælp i salonen, da det er vigtigt for mig, personligt at kunne stå inde for arbejdet. Og jeg glæder mig hver dag til at gå på arbejde. Det er ”mit Liv”, og jeg elsker det, forklarer Heidi og fortsætter:

- Jeg bliver hver dag bekræftet i at yde noget, som kunderne er glade for. Og som selvstændig har jeg lov at være mig selv. At være glad, kreativ og lidt ”skæv”. At gå mine egne veje uden at tænke så meget på, hvad andre mener om det. Jeg har også nogle virkelig gode kunder, som sætter pris på mig, som jeg nu engang er.

- Jeg fortsætter i salonen til jeg er over 80. Jeg kunne ikke tænke mig noget bedre arbejde, slutter Heidi.

Heidi fyldte 40 i lørdags og på fredag fejrer hun 20 års jubilæum.

Karsten Madsen

vist 1420 gange