torsdag 18 jun 2015 - Ansager
Ris og ros til Dagli'Brugsen fra kunderne
Kundemøde i brugsen, giver ideer til nye tiltag
Kundemøde i brugsen, giver ideer til nye tiltag Foto: Karsten Madsen
Der blev mandag aften afholdt kundemøde i Dagli'Brugsen Ansager

På kundemødet var der 12 deltagere, som repræsenterede såvel børnefamilier som pensionister.

Formålet med mødet var at spørge kunderne, hvad de gerne ville have, i stedet for at butikken mener at vide, hvad kunderne ønsker.

Det blev to gode timer med masser af konstruktiv dialog. Det blev nævnt alt fra små ønsker om forbedringer i butikken til større tiltag, som man på sigt vil forsøge at indfri.

- Jeg syntes det var en helt fantastisk aften, hvor vi fik så manget super godt input, om hvad vores kunder ønsker af os, fortæller uddeler Morten Eriksen.

- Det nytter jo ikke noget, at vi altid bare tror, vi ved, hvad vores kunder ønsker. Vi bliver nødt til at spørge. Det gav i hvert fald en helt masse ønsker til forbedringer. Her følger et par eksempler:

  • Der var ønske om at kigge på p-pladsen mellem os og arkivet. Vi er gået i dialog med kommunen for at se, om man kan finde en bedre løsning end i dag. Både mht til parkering og belysning.
  • Der blev forslået at mindske eller flytte rengøringsafdelingen for at bruge den store plads bedre
  • Der blev ønsket, at områderne omkring brugsen blev frisket op. Både med oprydning og beplantning.
  • Der blev foreslået at få en dør i indtil lageret, hvor flaske automaten står, for at sænke støjniveauet.

- Vi fik også ros og skulderklap for meget af det, vi allerede har lavet, og det er jo også rart. Det giver blod på tanden til at forsætte. Allerede i løbet af de næste 2-3 uger, vil I kunne se nogle af ønskerne blive gennemført. Andre tiltag tager længere tid at realisere, da der skal tænkes økonomi ind, eller det kræver involvering af andre instanser.

- Der skal lyde et kæmpe stort tak til de kunder, der ville bruge et par timer med mig mandag aften. Det betyder rigtigt meget for os, og vi er meget glade for den hjælp i har givet os, slutter Morten.

Morten lover også, at det ikke bliver sidste gang med sådan et møde i butikken.

Karsten Madsen

vist 1070 gange