torsdag 4 jun 2015 - Ansager
Kør billigt til valgstedet
Kom billigt med bussen til til valgsted
Kom billigt med bussen til til valgsted Foto: Pressefoto
For kun 5 kr får du en returbillet til bus eller flextur til dit valgsted ved folketingsvalget den 18. juni 2015

Penge skal ikke være en hindring for at stemme til kommunalvalget den 18. juni. Derfor har Sydtrafiks ejere, kommunerne og regionen, besluttet, at Sydtrafik denne dag skal sælge en kampagnebillet til fem kr. for en tur frem og tilbage fra valgstedet.

Med kampagnebilletten kan du køre til valgstedet i din kommune og hjem igen for fem kr. både med bus og Vestbanen. Hver kommune har sin egen billet, og den kan benyttes i hele kommunen mellem kl. 8.00-21.00 på valgdagen den 18. juni.

Den billige billet kan købes af alle, der har en mobiltelefon eller en smartphone. Den købes som SMS- eller mobilbillet. Sydtrafik har ikke mulighed for at lave kampagnebilletter på andre billettyper, og billetten er kun gyldig på valgdagen den 18. juni.

Sådan gør du!

Mobilbillet: Hent app´en Sydtrafik Mobilbillet gratis i App Store og Google Play eller tilgå den direkte på mobilbillet.sydtrafik.dk/app. Kampagnebilletten vælges fra menuen Eventbillet under Andre billetter i hovedmenuen. Tryk på ønsket billet og gennemfør køb.

SMS billet: Send din kommunes SMS-kode til 1408. Efter bestilling skal købet bekræftes, og du modtager billetten på din telefon. Bestilling koster almindelig SMS-takst.

Flextur: Det er muligt at benytte sig af kampagnetilbuddet på Flextur, men her gælder særlige regler i forhold til normal kørsel: Du skal købe kampagnebilletten via SMS- eller Mobilbilletten, før du bestiller din tur, så du kan oplyse kampagnebillettens billetnummer. Billetten har lang gyldighedstid, så du kan nå at bestille kørsel i god tid. Du skal bestille din tur mellem kl. 8.00 og 16.00 på hverdage. Se mere om Flextur på www.sydtrafik.dk.

Sydtrafik

Kampagnebillet SMS-kode

FV15Billund, FV15Esbjerg, FV15Fanø, FV15Fredericia, FV15Haderslev, FV15Kolding, FV15Sønderborg, FV15Tønder, FV15Varde, FV15Vejen, FV15Vejle, FV15Aabenraa

vist 253 gange