onsdag 3 jun 2015 - Ansager
Maj Touren er slut for i år
Cyklen fra Ansager El Ansager VVS Ansager Byg Ansager Malerforretning og Hjørnekroen blev Jens Peder Vedstesen. Cyklen fra Andelskassen gik
til Preben Madsen.
Cyklen fra Ansager El Ansager VVS Ansager Byg Ansager Malerforretning og Hjørnekroen blev Jens Peder Vedstesen. Cyklen fra Andelskassen gik til Preben Madsen.
Hverken regn eller blæst kunne stoppe cyklisterne på den sidste tur, som sluttede med trækning af vinderne til to cykler

Så kom afslutningen på årets Maj Tour, 61 cyklister trodsede regn og blæst og troppede op for at støtte FDF'erne og Maj Tour udvalget. En stor tak til jer alle for jeres opbakning.

Turen blev gennemført i tørvejr, men meget blæsende, så det var dejligt at vi kunne være indendørs bagefter. Kaffen og småkagerne, fra Min Købmand, var næsten klar da cyklisterne kom retur, og kagerne fra Mums i Skovlund, var skåret for. Folk hyggede sig og snakken gik rigtig godt. Vi fik udloddet de sidste sponsorgaver, og en stor tak til alle der har sponsoreret os, uden jer var det ikke så sjovt.

Inden vi kom til aftenens højdepunkt, de 2 cykler, fik FDF'erne overrakt årets indtjening, i alt 2.900,00 kr, som de sagde mange tak for, og Michael fortalte at pengene skulle bruges til nye telte, til deres lejrtur.

Så langt om længe skulle spændingen udløses, Joan Nielsen fra Andelskassen var kommet, og hun trak vinderen til cyklen fra Andelskassen, og den gik til Preben Madsen, lidt sjovt da han jo har en stor del af æren for Ansagers flotte bud på Cykelskulptur.

Vi bad sidste års vinder Henning Lauridsen om at trække vinderen til cyklen sponsoreret af Ansager Byg, Ansager El, Ansager VVS, Ansager Malerforretning og Hjørnekroen, Den heldige vinder blev Jens Peder Vedstesen.

Endnu engang tak til jer alle, både sponsorer og cyklister for opbakningen, som har overbevist os om at vi skal fortsætte. Så I kan godt regne med at vi kommer tilbage i 2016.

En god sommer til jer alle.

Maj Tour Udvalget

vist 619 gange