søndag 31 maj 2015 - Ansager
En forrygende uge i Børnehaven Naturligvis
Børnehaven naturligvis på Museum og arbejdsdag
Børnehaven naturligvis på Museum og arbejdsdag Foto: Privat
Museumstur og arbejdsdag i Børnehaven Naturligvis

Tirsdag den 26. maj var vi en tur til Nymindegab museum, hvor børnene fik et indblik i hvordan det var at være barn i Vestjylland i 1920-1940érne, og mange andre spændende ting. Dagen bød på megen afveksling mellem aktiv deltagelse, spændende fortælling og leg på museets område, der netop er indrettet med henblik på, at leg og læring går hånd i hånd. Derudover var det i sig selv en kæmpe oplevelse for de fleste børn at køre i dobbeltdækkerbus frem og tilbage! Busturen var sponsoreret af Støtteforeningen.

Så kom fredag hvor mange arbejdsopgaver ventede de forældre og børn, der var trukket i arbejdstøjet. På trods af regnen havde vi en herlig dag, hvor der blev arbejdet i gennem. Allerede forud for dagen havde en del af vores forældre været på banen og sørget for at støbe fundament til og genopføre vores hytte ”Kryb i ly”, så den var klar til at blive malet på arbejdsdagen.

På grund af en gavmild donation af nogle træstammer, blev det også muligt at få repareret vores amfiteater så det er klar til brug, når vi den 23. juni skal holde bedsteforældredag.

Vi sluttede dagen af med super god mad som Støtteforeningen stod for. Mums!

Der er lagt rigtig mange frivillige timers arbejde i børnehaven og der er sponsoreret mange penge og materialer fra hele vores dejlige lokalområde. Som modtager på børnenes vegne vil jeg gerne sige tusind, tusind tak og I skal vide at det gør en stor forskel i børnenes dagligdag med de ekstra muligheder Jeres bidrag skaber for børnene.

Mest af alt har jeg lyst til at sige at det er fantastisk at være en del af et samfund, der har så mange gode mennesker, der har overskud til at give og yde, der hvor de kan, med det de kan. Et samfund der tager ansvar for sig selv og hinanden, fordi de har lyst og ikke fordi de får penge for det. Det er god lærdom at give videre til børnene og det får de ind i deres bevidsthed og liv gennem alle jeres bidrag. Endnu en gang tusind tak.

På Børnehaven Naturligvis vegne
Tania Arberg, daglig leder

vist 734 gange