onsdag 27 maj 2015 - Ølgod
Skovlund og Ansager løber sammen
Fra "Stafet for Livet" 2014 i Ølgod
Fra "Stafet for Livet" 2014 i Ølgod Foto: Tistrupnews
Tilmeld dig Skovlund-Ansager holdet til ”Stafet for Livet” den 13.-14. juni på Ølgod Stadion. Giv 100 kroner og en time af dit liv til Kræftens Bekæmpelse!

Skovlund Ansager Udviklingsråd har besluttet at stille et hold til Stafet for Livet den 13-14 juni på Ølgod stadion.

Hvad er Stafet for Livet?

Stafet for livet er et arrangement, som Kræftens Bekæmpelse hvert år gennemfører rundt omkring i landet, og den 13-14 juni er der Stafet for Livet på Ølgod stadion. Stafetten har tre formål:

  • At udvise solidaritet med kræftramte
  • At skabe et overskud til fordel for Kræftens Bekæmpelse
  • At oplyse om kampen mod kræft og sunde leveregler

Stafetten starter lørdag den 13.juni kl 11:00 og så gælder det om at holde stafetten i gang de næste 24 timer. Ruten er på ca 600 meter og man kan løbe eller gå ruten, som kræfterne og helbredet tillader, men stafetten skal gerne være i bevægelse hele dagen og natten igennem.

Den første og den sidste time går ”fighterne” i spiden for stafetten. Fighterne er dem, som har kræft og nu kæmper mod sygdommen og dem, som har haft kræft men har fightet sig igennem.

På stadion vil der være boder, musik og oplysning om livsstil og sidst på aftenen vil der blive solgt lysposer, som vil illuminere og oplyse ruten hele natten igennem. At gå eller løbe om natten sammen med løberne fra alle de andre hold er en helt særlig oplevelse, som bestemt kan anbefales. Juni sommernatten er kort, og når morgenen gryr ved halv fem tiden sætter fuglene fra den omkransende skov ind med en fantastisk morgenkoncert.

Hvordan tilmelder jeg mig?

  • Skriv i computerens søgefelt: www.stafetforlivet.dk/stafet/varde
  • Klik på stafetholdet: Skovlund-Ansager og betal deltagergebyret på 100 kroner (som går til Kræftens Bekæmpelse”)
  • Skriv også her din e-mail adresse, så kontakter jeg alle på holdet med henblik på en fordeling af de 24 timer imellem stafetholdets deltagere.
  • Alle på holdet forventes at tegne sig for mindst 1 time – og gerne mere. Man er velkommen til at gå og løbe flere sammen, men vi skal naturligvis gerne have besat alle døgnets 24 timer.
  • Som kaptajn for stafetholdet og ”bagstopper” for udfyldelsen af alle 24 timer kan jeg love, at ingen vil blive tildelt tidspunkter, som man ikke ønsker!

Max Kruse

vist 675 gange