tirsdag 26 maj 2015 - Ansager
Heidi Hansen går 100% online
Heidi Hansen
Butikken har været omdrejningspunktet for "Din Ejendomsmægler" de sidste 9 år i Ølgod, men nu er tiden inde til forandringer.

Køberne kommer mere og mere via internettet og træder ikke mere personligt ind i butikken, som de gjorde førhen, og derfor har jeg valgt at gøre min virksomhed fuld online. Tiden er simpelthen ikke til store flotte facader og butiksareal mere.

Internettet er blevet købernes legeplads, hvor fotomaterialet efterhånden er så godt, at de ikke engang behøver et åbenhus­arrangement for at få nysgerrigheden stillet. Førhen, hvor de kun kunne se et enkelt foto i avisen, og derfor var nødt til at bevæge sig hen til ejendommen, for at få en fornemmelse af om det evt. kunne være noget, var det et must. I dag er internettet så virtuelt et værktøj, at køberne bevæger sig rundt i ejendommene på internettet INDEN de tager beslutningen om en fremvisning. Det betyder også, at køberne er langt mere ”klædt på” til en fremvisning og er langt mere seriøse når de kommer.

Planen er, at butikken lukkes ned stille og rolig, men udstillingen beholdes naturligvis indtil videre. Derudover har jeg indgået aftaler med bl.a. Hotel Hjedding og Ansager Hotel om at kunne afholde kundemøder hos dem med kaffe og lækkerier ved det jeg kalder et diskret bord, hvor vi kan sidde helt uforstyrrede, og derudover er der jo også stadig mange kunder, der gerne vil ha’ mødet hjemme hos dem selv - mange gange kombineret med selve besigtigelsen af deres ejendom.

Jeg glæder mig i hvert fald til at yde kunderne den selvsamme service som i dag - 24 timer i døgnet hele året.

Heidi Hansen, Din Ejendomsmægler

vist 1731 gange