torsdag 21 maj 2015 - Hodde
Hodde Kro inviterer til dialog med politikerne
Erik Buhl (V) og Hans Christian Thoning (V)
Erik Buhl (V) og Hans Christian Thoning (V)
Debat om landområdernes udfordringer. Hør også om ”Ølgod Liv”, lokal finansiering efter nyt koncept

På sommerens første dag giver Hodde Kro interesserede borgere muligheden for at gå i dialog med Venstres folketingskandidat i Varde-kredsen, Hans Christian Thoning. Udover H.C. Thoning vil også Vardes borgmester, Erik Buhl, deltage i arrangementet. Arrangementet har derudover deltagelse af den nystartede organisation ”Ølgod Liv”.

Landområderne står overfor nogle helt særlige udfordringer, som måske ikke altid får lige meget fokus i den offentlige debat. Det bekymrer borgerne i vores område, og nu får de muligheden for at stille spørgsmål til et medlem af Folketinget.

I Vestjylland er der rigtig mange engagerede borgere, og det bliver en fornøjelse at få dem i tale. Jeg taler dagligt med dem, men det er ikke altid lige nemt at have en længere politisk debat over køledisken i Brugsen. Jeg har nogle gode idéer til, hvad vi skal gøre for vores område. Jeg er dog sikker på, at der også er mange af borgerne, som har deres egne idéer til, hvad vi skal gøre. Dem glæder jeg mig til at høre og diskutere. – udtaler Hans Christian Thoning

Vi er alle klar over, at der er store problemer med blandt andet finansiering og belåning i landdistrikterne. Mange af mine københavnske kolleger ser ikke problemerne, og det skal vi have gjort noget ved. Det kan ikke være rigtigt, at vores landsdel skal kobles af udviklingen. Vi har så meget at byde ind med. Derfor håber jeg også, at mange vil tage imod muligheden for at byde ind med netop deres synsvinkel den 1. juni. – udtaler Hans Christian Thoning.

Den nystiftede organisation ”Ølgod Liv” har valgt at tage udfordringen med finansieringsproblemer i landdistrikterne i egne hænder. De har en målsætning om at gøre det lettere at skaffe kapital i vores område, og vil fortælle om, hvordan de igennem rådgivning og investering håber at skabe et alternativ til bankerne.

Arrangementet finder sted den 1. juni kl.19, og det forventes at strække sig et par timer hen ad aftenen. Hodde Kro vil i forbindelse med arrangementet servere lidt til halsen og lidt til maven. Som første punkt på aftenens program vil Hans Christian Thoning give sit bud på den rette vej for Vestjylland, hvorefter borgmester Erik Buhl vil give sit besyv med. Derpå vil Ølgod Liv komme med et oplæg. Afslutningsvist vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål og indgå i dialog med de to politikere. Karl Kristian Jensen er aftenens ordstyrer.

Pressemeddelelse

vist 436 gange