onsdag 13 maj 2015 - Danmark
Danmarks sejeste håndboldmor
Hvor bor Danmarks sejeste håndboldmor
Hvor bor Danmarks sejeste håndboldmor Foto: Pressefoto
Sydbank og Dansk Håndbold Forbund kårer Danmarks sejeste håndboldmor

Hvis ungerne er entusiastiske håndboldspillere, kan det til tider været hårdt at følge med fra sidelinjen. Transport til og fra haller, engageret support, ventetid og efterfølgende tøjvask af trøjer. Der er mange gøremål for de danske håndboldmødre, der sørger for, at ungernes hold fungerer.

Derfor skal Danmarks sejeste håndboldmor findes. Sydbank er hovedsponsor for Dansk Håndbold Forbunds håndboldskoler, og det er samarbejdet mellem banken og forbundet, der gør kåringen mulig.

Alle de nominerede bliver indstillet via Facebook – og alle kan nominere lige præcis den håndboldmor, som, de mener, er landets sejeste. Og det kan jo ske, at landets sejeste bor i lige netop vores område.

– Vi er glade for at spille en stor rolle på DHF’s håndboldskoler, hvor mere end 10.000 børn deltager hver sommer. Men vi synes også, at der skal være lidt forkælelse til dem, som er med til at trække det store læs i hverdagen, og derfor vil vi gerne kåre Danmarks sejeste håndboldmor, fortæller Marianne Christensen, der er privatrådgiver i Sydbank Ølgod.

– Det er en landsdækkende begivenhed, og alle kan nominere lige præcis den, de vil, men vi håber naturligvis, at Danmarks sejeste bor her i området, uddyber Marianne med et smil.

Pressemeddelelse

Fakta: Danmarks sejeste håndboldmor

Alle kan nominere lige præcis den mor, som, de mener, er Danmarks sejeste håndboldmor.

Nomineringen foregår på Facebook på www.facebook.dk/haandboldskolerne

Konkurrencen løber fra den 8. maj - 28. maj.

vist 605 gange