lørdag 2 maj 2015 - Varde
Få 'Succes Online'
Torsdag den 7. maj får Varde besøg af Google for at give de lokale virksomheder værktøjer til at få ’Succes Online’

Helt basalt er ’Succes Online’ titlen på et kick-off arrangement og fem træningsmoduler, der alle har til formål at hjælpe virksomhederne med at løse eventuelle online udfordringer og blive skarpere på deres online tilstedeværelse.

Forløbet igangsættes torsdag den 7. maj med et kick-off i Varde Bio. Her vil borgmester Erik Buhl indledningsvis fortælle om digitale ambitioner i Varde. Efterfølgende vil Google sammen med den lokale Ølgod-virksomhed Drinkworld.dk give indblik i en SMV’s (små- og mellemstore virksomheders) online udfordringer og give inspiration til at agere online.

- DrinkWorld.dk deltager i Succes Online, fordi vi håber på at blive bedre til at agere på internettet, fortæller indehaver Louise Andersen: Vi vil gerne vide, hvad vi gør rigtigt i dag og på hvilke områder, vi kan blive bedre. Derfor synes jeg, at Succes Online er et rigtig spændende initiativ, som jeg gerne vil opfordre andre til også at deltage i - for jo flere vi er, desto flere synsvinkler kommer der frem, slutter Louise.

Det er ikke nødvendigt at deltage i kick-off eller alle træningsmoduler for at være med. Træningsmodulerne er opdelt i temaerne: Online tilstedeværelse (21/5), få flere kunder (4/6), skab trafik på dit website (18/6), markedsføring og infrastruktur (10/9) samt forretningsudvikling og eksport (24/9)

- Vores kurser i salg, service og marketing på de sociale medier har været utrolig populære og efterspurgt hos erhvervslivet fortæller eventkoordinator Kirstine Faber Lauritsen, ProVarde og ser træningsforløbet ’Succes Online’ som en oplagt mulighed for erhvervslivet til at lære endnu mere om de mange muligheder der er online.

For nærmere information og tilmelding: dinvirksomhedonline.dk/event/varde

Det er for alle og ikke kun for ProVardes medlemmer, understreger Kirstine Faber Lauritsen og håber rigtig mange vil tage imod tilbuddet.

Karsten Madsen

Fakta Kick -off

Tidspunkt: 7. maj kl. 15.00-17.00
Sted: Varde Bio, Kræmmergade 9, 6800 Varde
Pris: Gratis for alle

vist 410 gange