fredag 1 maj 2015 - Ansager
Lille Virgil for fulde huse
Lille Virgil som Musical på Møllen spillede for fulde huse
Lille Virgil som Musical på Møllen spillede for fulde huse
Teatergruppen Optimisterne fik ikke fat i publikum i december, men nu i foråret gik det helt anderledes

- HURRA! Hvilken modtagelse "Lille Virgil" fik her på Møllen. 1000 tak til alle jer der kom og så, udbryder Danny Bruslund spontant efter forestillingen.

Danny Bruslund har mange kasketter på i stykket. Han er manuskriptforfatter, formand for Optimisterne og har selv omskrevet Ole Lund Kirkegaards "Lille Virgil" til musical med tilladelse fra boet efter den afdøde forfatter.

Stykket skulle være spillet i december. Men publikum svigtede i den travle julemåned. Optimist­erne måtte derfor opgive at opføre "Lille Virgil". Stykket blev derfor udsat til foråret, og nu i april lykkedes det over al forventning at få tag i publikum.

- Vi har haft fulde huse til fire af forestillingerne og en belægningsprocent på næsten 91 må siges at være godkendt, forklarer en glad Danny Bruslund.

Stykket er bland andet spillet for skoler som Starup, Ansager og Blåvandshuk Skole i Oksbøl.

- Jeg synes, det er imponerende, at de kommer så langt væk fra som Blåvandshuk for at se stykket. Et af problemerne i december er, at skolerne og alle andre er optaget af tusind andre ting i julemåneden.

Ulla Bruslund spiller Lille Virgil. Ellers medvirker Frank Sørensen, Anne-Mette Vester Svingholm, Erling Isaksen og Elise Kristensen i stykket. Lille Virgil er i øvrigt spillet før på Møllen. Optimisterne opsatte første gang stykket i 2003.

Mange af de samme skuespillere er med igen, selv om det er 12 år siden. Kun Erling Isaksen og Elise Kristensen er nye.

Næste projekt

- Nu vil vi så gå i gang med forberedelserne til næste projekt, forklarer Danny Bruslund. Til oktober skal vi lave "Vimmersvej" - en musical alene med Bamses Venners sange i - det bliver så godt. Og i øvrigt det største vi nogensinde har sat op på Møllen.

- Vi håber, at se rigtig mange af Jer allesammen til oktober, slutter Danny Bruslund og ønsker alle en god sommer!

Karsten Madsen

vist 744 gange