onsdag 29 apr 2015 - Ansager
Maj Touren 2015
Så ta'r vi cyklerne frem. Første tur er tirsdag den 5. maj kl. 19.00 ved Aktivitetshuset

Foråret er kommet og maj måned nærmer sig med hastige skridt, og dermed også vores årlige cykeltradition, hvor vi igen i år cykler til fordel for FDF’erne i Ansager.

Igen i år har udvalget mødt stor opbakning hos de lokale erhvervsdrivende, som har sponsoreret fine præmier til os. Plakater med sponsorerne vil blive hængt op ved Aktivitetshuset og i vinduet hos Genbrug, hvor vi igen i år har fået lov at udstille gaverne fra vore sponsorer, og vi vil gerne takke personalet i Genbrugs butikken for dette.

Der er også 2 cykler på højkant, sponsoreret af Andelskassen, Ansager Byg, Ansager VVS, Ansager El, Ansager Malerforretning og Hjørnekroen. For at vinde 1 af cyklerne skal man være til stede den sidste aften, hvor vi trækker lod om disse. Cyklerne vil blive udstillet i indgangspartiet i det tidligere Nærkøb, tak til Linda.

Starten går Tirsdag den 5. maj - kl. 19.00 ved Aktivitetshuset, og vi cykler hver tirsdag og torsdag i Maj måned, undtagen Kr. Himmelfartsdag. Tirsdag den 12. Maj bliver turen lagt ud til FDF hytten, hvor der er tændt op i grillen. Vores sidste cykeltur bliver Tirsdag den 2. Juni.

Vi håber at rigtig mange igen i år, har lyst til at finde cyklen frem, og tage med på nogle ture ud i den skønne natur omkring Ansager

Maj Tour udvalget

vist 411 gange