onsdag 22 apr 2015 - Varde
Tour de France-stemning i Varde Kommune
2012 Tour de France.  Fra venstre: Peter Sagan, , Mark Cavendish, Bradley Wiggins og Thomas Voeckler
2012 Tour de France. Fra venstre: Peter Sagan, , Mark Cavendish, Bradley Wiggins og Thomas Voeckler Foto: Bradley Wiggins Copyright
I forbindelse med årets Tour de France tager TV2 på tur og sender live fra byer i Danmark. I år gør karavanen stop i Varde Kommune.

Den 17., 18. og 19. juli rammer tourfeberen Varde Kommune. I de tre dage sender TV2's Tour de France-hold live fra Varde, når de dækker touren på deres eftermiddagsflade.

TV2's besøg bliver en veritabel folkefest på Varde torv med afstikkere til resten af kommunen. På Torvet vil der være storskærm, der transmitterer live fra touren, Varde Cykelklub vil arrangere cykelløb for både voksne og børn, og der vil blive arrangeret MTB-løb. Derudover vil flere af Vardes fødevareproducenter blive inviteret til at være til stede på torvet, hvor de kan tilbyde deres specialiteter.

Det endelige program ligger endnu ikke fast, men vil blive udarbejdet i et samarbejde mellem Varde Kommune, Varde Handel, Varde Cykelklub og Provarde.

"Det bliver tre dage, der vil sætte et positivt fokus på Varde Kommune, hvor vi for alvor får mulighed for at vise, at Varde er fantastisk. Arrangementet ligger samtidig i naturlig forlængelse af, at Varde Kommune er Årets Cykel Kommune, hvilket passer perfekt. Jeg glæder mig til tre dage med høj sol og gul 'Tour de France'-feber, hvor vi kan vise Danmark, at Varde er naturens hovedstad, hvor sundhed, naturoplevelser og cykling er i centrum," siger borgmester Erik Buhl.

Varde Kommune, pressemeddelelse

vist 550 gange