tirsdag 21 apr 2015 - Ansager
Flot tilskud til baneforbedring hos Ansager Tennisklub
Tennisspillerne i Ansager kan se frem til endnu bedre forhold efter en bevilling på 62.500 fra Varde Kommune

Sæsonen er lige på nippet til at gå i gang, da der bliver sat net op allerede i den kommende weekend, og tennisspillerne i Ansager kan serve året i gang med en rigtig god nyhed. Varde Kommune har bevilliget 62.500 kroner til forbedringer af anlægget, og de skal bruges på at optimere bane 2, fortæller en glad formand.

- Det sætter simpelthen prikken over i'et på et rigtigt flot anlæg, at vi kan gøre noget ved den bane, som i visse perioder har været lidt blød og derfor svær at spille på. Det er en kæmpe håndsrækning fra kommunen, og det glæder mig virkeligt, at de kan se, at vi gør noget for sporten her i Ansager, konstaterer Michael Hansen, der straks er gået i gang med at se på, hvornår forbedringerne af anlægget kan finde sted.

- Nu skal arbejdet planlægges, og der skal indhentes tilbud. Det handler om, at vi vil genere medlemmerne mindst muligt, men at vi selvfølgelig også gerne vil have effekt af den flotte bevilling så hurtigt som muligt. Vi glæder os i hvert fald til, at vi kan spille på en forbedret bane 2.

Ansager Tennisklub

vist 588 gange