onsdag 8 apr 2015 - Ansager
Så kan du godt finde kanonen frem
Foråret har meldt sig på banen, og det betyder tid til tennis. Som noget nyt tilbyder Ansager Tennisklub målrettet træning til ungdomsspillere.

Solen er begyndt at titte frem igen, og det betyder som altid, at det er tid til at slå sig løs på byens velplejede tennisbaner. På lørdag den 11. april er der arbejdsdag på anlægget fra klokken 9.00, og fra klokken 13.00 er der registrering til den kommende sæson. Formand Michael Hansen glæder sig til at se rigtigt mange medlemmer i en klub, der holder et stabilt medlemstal.

- Vi holder et ganske fint snit, hvor der er tider til alle, men der er stadig plads til lidt flere. Derfor fortsætter vi også med vores familiekontingent, så hele familien kan spille for 1.000 kroner for en hel sæson. Det betyder faktisk, at i en familie med to voksne og to børn, der spiller børnene gratis, forklarer Michael Hansen fra Ansager Tennisklub, der i det hele taget gerne vil gøre noget for at få de unge til at interessere sig for sporten.

- Tidligere har vi haft lidt træning af unge spillere, men fremover vil der fast være træning for de 8-12-årige hver tirsdag fra 16.00-17.00. Her kan de komme godt ind i sporten, så de får mest mulig glæde ud af at gå til tennis, og vi tror på, at det vil give en masse til dem. Der er plads til 10 unge spillere, så det er først til mølle, fastslår Michael Hansen, der opfordrer alle interesserede i at møde op på tennisbanerne på lørdag.

Ansager Tennisklub

vist 599 gange