onsdag 8 apr 2015 - Ansager
Nederlag til serie 3
Mandag den 6. april spillede Ansager serie 3 igen kamp

Denne gang var det Oksbøl der stod klar til øretæver. Det gik desværre ikke som håbet og det hele endte med et træls nederlag på 0-3.

Kampen startede dårligt, en nervøs start hvor holdet manglede tænding, hvilket resulterede i at Oksbøl scorede allerede efter 5 minutter. Holdet kæmpede sig fint tilbage i kampen, dog var holdet stadig lidt for langt fra deres modspillere, det viste sig efter 18 minutters spil da Simon Thomsen fik et gult kort for et uheldigt benspænd. Oksbøl udnyttede heldigvis ikke de 10 minutter i overtal, og efter 27 minutters spil, dummede de sig selv, Jacob Søgaard fik bolden for frit mål i feltet og blev nedlagt, straffe til Ansager, Oksbøl slap heldigt kun med gult kort, straffesparket blev desværre brændt af Henrik Haahr. Kort efter det brændte straffe var Oksbøl, trods en mand i undertal farlige igen, de kom ind i vores felt hvor en spiller efter dommerens mening blev tacklet ulovligt, straffe og mål til Oksbøl, 32 minutter spillet.

I halvlegen blev der snakket om tænding, gejst og viljen til at ville vinde en kamp, det hjalp tilsyneladende på spillerne, det første kvarter af anden halvleg havde Ansager flere chancer, men desværre uden mål. Efter 64 minutter scorede Oksbøl deres sidste mål til 3-0 på en opsnappet bold og hurtig kontra. Efter 75 minutters spil blev det ikke nemmere at hente de 3 mål, da Janek Olsen fik direkte rødt kort efter infight med en modspiller. Et ærgeligt nederlag, men drengene er igen klar til kamp på fredag d. 10. April klokken 18.30 på Ansager stadion. Som vejrudsigten ser ud, er det fint vejr, så jeg vil opfordre folk til at kigge om og hjælpe med at støtte holdet til en sejr.

Efter kampen blev der som altid nydt en kold kasse øl sponseret af Hjørnekroen. Vi takker mange gange for de dejlige forfriskninger.