onsdag 1 apr 2015 - Ansager
Tur til Weserbergland
Weserbergland
Weserbergland
Bustur til Tyskland tirsdag den 16. juni 2015 - søndag den 21 .juni 2015

En spændende og afvekslende rejse venter dig i det romantiske bjerglandskab Weserbergland i den sydlige del af Niedersachsen. Bløde bakker, pragtfulde slotte, hyggelige bindingsværkshuse og idyllisk flodlandskab præger dette charmerende område. Smukke historiske bindingsværksbyer som Hameln, og Höxter ligger som perler på en snor langs vejen, hvor imponerende borge og slotte i stil med Weserrenæssancen ligger op til en oplevelsesrig pause.

Dagsprogram

Dag 1
Efter at have passeret den dansk-tyske grænse går turen mod vores overnatning på Hotel Porta Westfacci ved Minden. På vej til hotellet gør vi en kort pause i Celle, og nyder frokosten ved bussen.

Dag 2
Dagen byder på en besigtigelsessejltur af det imponerende vandvejkryds ved Minden, hvor Middellandkanalen ledes over Weser med en 14 m. høj vandbro. Herefter kører vi videre til byen Porta Westfalica, hvor floden gennembryder højdedraget på sin vej mod nord. Her står også Tysklands berømte statue, Kaiser Wilhelm mindesmærket, hvorfra der er en smuk panoramaudsigt. Herefter forsætter vi til vores hotel i Holzminden.

Hameln

Dag 3
Byen Hameln, som er verdensberømt for fortællingen om rottefængeren, er indbudt af rotter på fortovet, som viser os vej til seværdighederne. Vi slentrer en tur gennem gågaden, Osterstrasse, og ser de mange interessante bygninger. Bl.a. Rottefængerhuset og Bryllupshuset. Eftermiddagen er helliget helbredt ved at besøge områdets mondæne kurby, Bad Pyrmont, som har udviklet sig til en wellness-oase. Vi besøger vi byens - og også Tysklands mest berømte 17 hektar store kurpark.

Dag 4
Dagen står i naturens tegn. Vi skal blandt andet se det natur- og kulturelle mindesærke, Externsteine, som er et enestående landskab med op til 40 m. fritstående høje klipper. Mange af klipperne er i tidens løb blevet omdannet til fantastiske kunstværker. På vej tilbage til hotellet gør vi ophold i den tidligere residensby Detmold, som er kendt for sine 600 bevaringsværdige bygninger, som undgik krigens ødelæggelser.

Höxter

Dag 5
Vi kører mod syd til den hvide by, Bad Karlshafen, grundlagt af franske huguenotter i 1699. Her går vi senere ombord på en båd, for at nyde naturen og en frokost på Wesers smukkeste strækning til Høxter, som er kendt for sin historiske bykerne og de pragtfulde bindingsværkshuse. En seværdighed af karat oplever vi i Corvey, som er et tidligere kloster, som er indskrevet i Unescos Verdensarvsliste.

Dag 6
Hjemturen kører vi med passende pauser, og vi nyder vores frokost undervejs. Turen slutter vi af med aftensmad på Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld.

Ansager Turist

Praktisk information

Periode:16. juni 2015 - søndag den 21 .juni 2015
Pris:4350 kr.
Enkelværelse:+375 kr. ( begrænset antal)
Prisen dækker:5 hotelovernatninger (første nat på Hotel Porta Westfalica. Resten på Hotel Hellers Krug) Helpension (fra rundstykker første dag til aftensmad sidste dag) Entre og guider To sejlture På Weser
Afgang:kl. 07:00 Ansager/Ansager Turist
kl. 07:30 Janderup/Eventyrgården
kl. 08:00 Ribe/Skovgrillen

Bindende tilmelding og betaling senest den 25. april På konto nr. 7702-0001169610
Skriv venligst tur nummer (15061601) og navn.

Ret til ændringer forbeholdes.

vist 739 gange  
Annonce