tirsdag 24 mar 2015 - Ansager
Uheld: Frontalt sammenstød ved Ansager
Frontalt sammenstød tirsdag morgen kl. 8.15 på Krogagervej ved Ansager.
Frontalt sammenstød tirsdag morgen kl. 8.15 på Krogagervej ved Ansager. Foto: Karsten Madsen
To biler er stødt frontalt sammen på Krogagervej ved Ansager. 29-årig skåret fri og fløjet i redningshelikopter til Aarhus Universitetshospital.

Uheldet skette tirsdag morgen klokken 8.15 på Krogagervej 100 meter øst for Ansager, hvor de to biler stødte frontalt sammen. Politi, brandbiler og ambulancer mødte talstærkt op. En redningshelikopter blev også rekvireret og ankom kort efter til ulykkesstedet, hvor den landede på den afspærrede vej.

Jyske Vestkysten oplyser, at den 29-årige mand, som førte den ene bil, måtte skæres fri af bilen. Han er fløjet til Århus Universitetshospital, skadet men uden for livsfare.

Den anden bil blev ført af en 81-årig kvinde, der slap fra ulykken med lettere skader er kørt til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg. Begge de tilskadekommene er fra lokalområdet.

Vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann, oplyser videre til Jyske Vestkysten, at ulykken ifølge de foreløbige undersøgelser opstod, fordi den ene bil ikke blev i sin egen vognbane. Det tyder på, at det er den 29-årige, der af uvisse årsager er kommet over i den forkerte vognbane og er ramlet frontalt ind i den modkørende.

Krogagervej var i forbindelse med ulykken spærret i to en halv time.

Karsten Madsen

vist 1746 gange