tirsdag 24 mar 2015 - Ansager
Super håndboldsøndag i hallen
SIF/Ansager 3. division damer spiller afgørende kamp søndag 15.30 i hallen
SIF/Ansager 3. division damer spiller afgørende kamp søndag 15.30 i hallen Foto: Karsten Madsen
Der er lagt op til en forrygende afslutning af håndboldturneringen for damernes 3. division pulje 2.

Fire hold har chance for at spille om oprykning til 2. division - men det eneste hold, der selv kan afgøre det, er Sif/Ansagers damer. De skal blot vinde over Team Vest, så er de sikker på andenpladsen, der giver ret til spil om oprykning.

Hvis SIF/Ansager vinder, skal de møde en anden toér fra pulje 1, og lige nu ser det ud til at blive Aabybro. Og vinderen sammenlagt af disse to kampe skal så møde nummer 10 i 2. division pulje 1, som måske kan blive Silkeborg eller Brabrand.

Samtidig er tre hold i spil om nedrykning, deriblandt Team Vest, så de har også meget at spille for i Ansager på søndag.

Ansagers damer har gjort det fremragende i denne deres første sæson i 3. division. Holdet har formået at være med i den sjove ende af tabellen gennem hele sæsonen, hvilket også har kunnet ses på det store fremmøde af tilskuer ved holdets hjemmekampe i ”egen hule” i Skovlund Ansager Hallen.

Holdet har bl.a. slået Fredericia HK´s 2. divisions damer ud af pokalturnering, og Fredericia har netop vundet deres pulje og er rykket op i 1. division. Sådan kan håndbold være så ube­regne­ligt.

Fredericia håndboldklub tilbage 1. division

Vi har en super søndag i vente, og klokken 21.15 er hele puljen afgjort – SPÆNDENDE

Holdet håber nu bare, at mange lokale vil komme i hallen på søndag og ”give den gas” sammen med pigerne.

Kampen spilles kl. 15:30 i Skovlund Ansager Hallen.

Bent Haahr

Se plakaten her: Super Matchen

vist 640 gange