torsdag 19 mar 2015 - Ansager
Borgmester: Nu vil vi ikke længere sige nej
Borgmester Erik Buhl
Borgmester Erik Buhl Foto: Varde Kommune
Varde Kommunes borgmester, Erik Buhl, lancerer et nyt tiltag. Fremover vil Varde Kommune ikke sige nej, når erhvervslivet spørger om tilladelse til fx at udvide et værksted, et lager eller en produktion.

Erhvervsudvikling

Varde Kommune vil være Danmarks bedste erhvervskommune. Og sidste år blev kommunen årets højdespringer i DI’s (Dansk Industri) lokale erhvervsklimaundersøgelse med et hop på hele 52 pladser til en 12. plads.

I Dansk Byggeris tilsvarende undersøgelse rykkede Varde Kommune syv pladser op til en 8. plads.

Slut med at sige nej

Varde Kommune ønsker at møde erhvervslivet med service og god rådgivning. Og derfor lancerer borgmester Erik Buhl nu et nyt tiltag, der skal gøre den kommunale sagsbehandling langt mere smidig for de erhvervsdrivende.

”Vores nye tiltag i Varde Kommune går ud på, at vi ikke længere vil sige nej, når virksomhederne ansøger om byggetilladelser eller miljøgodkendelser, der af hensyn til reglerne ellers betinger et afslag,” siger Erik Buhl og forklarer: ”Fremover vil vi som standard levere et alternativt løsningsforslag, der kan gennemføres indenfor regler og love,” siger borgmesteren.

Forslaget vil formalisere den praksis, der i et mindre omfang allerede er afprøvet i kommunen, og som nu bliver til en garanti. Initiativet skal styrke erhvervsudviklingen.

Varde Kommune, pressemeddelelse

vist 668 gange