mandag 16 mar 2015 - Ansager
Hæder og velfortjent skulderklap
Regionsdirektør Niels-Ove Mølhave, prismodtager Karsten Madsen, formand for aktionærrådet Knud Erik Madsen
Andelskasseprisen gik til Karsten Madsen, Ansager

Ved Danske Andelskassers Bank aktionærmøde, der blev afholdt torsdag den 12. marts i Helle Hallen, blev Karsten Madsen hædret med Andelskasseprisen 2015.

Karsten Madsen fik prisen for ved sin helt igennem enestående ildsjæleindsats, at bidrage til at udvikle Ansager og skabe glæde og sammenhold lokalt. Regionsdirektør Niels Ove Mølhave motiverede ved prisoverrækkelsen den ærefulde anerkendelse med:

  • Karsten Madsen bidrager til at udvikle Ansager over en bred linje, lige fra Lokalhistorisk Arkiv over Byudviklingen i Ansager til oprettelse af AnsagerInfo.
  • Karsten Madsen har tillige formået at få lavet en lokal infokanal i samarbejde med Ansagers lokale antenneforening, så der nu kan sendes ”live” fra et hvilket som helst arrangement i Ansager og omegn.
  • Karsten Madsen står bag udviklingen af den mobile app ”iansager.dk”, som i høj grad er med til at promovere byen, blandt andet ved byens årlige lokale Mariefestival

Prisen består af et kontant beløb på kr 5.000 og en unik statuette af kunstneren Jørgen Pedersen, en personlig hilsen fra kunstneren og et signeret eksemplar af hans seneste bog ”Sjæl og stål”.

Kære Karsten

Tillykke med Andelskassens ”Sammen kan vi mere" - prisen.

Du brænder om nogen for din by og er, med dit vanlige indspil og værdifulde bidrag til os alle, en sand Ansagerianer. Vi er i Ansager glade og stolte over den store hæder og det velfortjente skulderklap, som du er blevet tildelt med Andelskasseprisen.

På hele Ansagers vegne
Ansager Lokalarkiv, Ansager Borgerforening og Ansager Byudvikling

vist 776 gange