fredag 13 mar 2015 - Varde
De sparer en masse penge
I Sydtrafiks område er rejsekort altid den billigste måde at rejse på
I Sydtrafiks område er rejsekort altid den billigste måde at rejse på Foto: Pressefoto
31 pct. af Sydtrafiks passagerer bruger rejsekort. De sparer en masse penge. 20 pct. køber stadig en enkeltbillet, hver gang de tager bussen. De bruger alt for mange penge. Deres rejser koster 43 pct. mere.

Sydtrafik har rejsekort i alle sine busser, og vores passagerer er glade for at bruge det. Når det gælder adgangen til at købe billet, er kundetilfredsheden steget markant, efter at rejsekort er indført i Sydtrafiks område. En kundeundersøgelse fra 2014 viser, at de fleste synes, det er nemt og billigt.

Da Sydtrafik indførte rejsekort, besluttede trafikselskabet, at prisen på en rejse skulle svare nogenlunde til prisen på de gamle klippekort. Hos Sydtrafik skal man altså ikke rejse meget for at få meget rabat. Man får rabatten allerede på den første rejse med rejsekort.

Passagererne i Sydtrafiks busser er også gode til at checke ud. 99,1 pct. husker at køre kortet forbi det blå punkt ved udgangen, før de stiger af bussen.

Til alles fordel

Sydtrafik vil gerne have de mange passagerer, der stadig køber enkeltbilletter og SMS- eller mobilbilletter, til at bruge rejsekort i stedet. Det giver ganske vist trafikselskabet færre indtægter umiddelbart. Men det giver sikkert endnu mere tilfredse kunder og forhåbentlig også flere kunder, når det rygtes, hvor nemt og billigt det er.

Pressemeddelelse fra Sydtrafik

vist 234 gange  
Annonce