fredag 6 mar 2015 - Ansager
Ny pakkeordning for etageejendomme og virksomheder
Få pakken leveret selvom du ikke er hjemme
Få pakken leveret selvom du ikke er hjemme Foto: Mads Armgaard
Også i Ansager og omegn åbner Post Danmark nu for, at du i etage­ejendomme og virksomheder kan få pakken leveret, selvom du ikke er hjemme

Tilbuddet er en udvidelse af den populære pakkeordning Modtagerflex, som godt 400.000 villaer, rækkehuse og landejendomme allerede er tilmeldt.

- E-handlen vokser hele tiden, og for de nethandlende har det stor betydning, at pakkerne nemt og bekvemt kan modtages i en travl hverdag. Derfor er vi glade for, at vi nu også kan tilbyde Modtagerflex til beboere i etageejendomme, der efter at have indgået en klar aftale med os kan få stillet deres pakke lige præcis det sted på adressen, de ønsker det, siger Carsten Dalbo, chef for e-Commerce i Post Danmark.

Modtagerflex fungerer ved, at postbuddet stiller pakken et sted, som på forhånd er aftalt mellem Post Danmark og pakkemodtageren, uden at der bliver ringet på, og uden at man altså behøver at være hjemme. Herefter får modtager straks besked om, at pakken er afleveret det aftalte sted.

For beboere i etageejendomme er der f.eks. mulighed for at få leveret sine pakker til naboen, i cykelskuret eller i gården.

- Vi begynder nu også at tilbyde Modtagerflex til erhvervskunder, og vi forventer, at det kan blive til stor fordel for f.eks. de mindre håndværksmestre, der kan få leveret varer og reservedele på adressen, selvom de er ude hos kunder, siger Carsten Dalbo.

1 ud af 4 af landets 1,6 mio. villaer, rækkehuse og landejendomme er tilmeldt pakkeordningen. Som nu altså udvides til at være et tilbud til alle landets husstande og erhvervsvirksomheder.

Man kan tilmelde sig til Modtagerflex på www.postdanmark.dk eller ved at få en blanket hos sit postbud.

Pressemeddelelse

vist 280 gange