mandag 23 feb 2015 - Ansager
Vestjyder i den bedste liga
Jesper Holm, Lars Guldager Dyhr og Lars Kristiansen har sammen produceret det nye Magasinet Alka Superliga
Jesper Holm, Lars Guldager Dyhr og Lars Kristiansen har sammen produceret det nye Magasinet Alka Superliga Foto: Pressefoto
Forårssæsonen i landets bedste fodboldrække blev skudt i gang med et nyt, gratis magasin, der er produceret af tre vestjyske virksomheder.

Bolden ruller igen efter vinterpausen, og det er blandt andet blevet markeret med det nye Magasinet Alka Superliga, der som et officielt gratismagasin kommer helt tæt på de 12 klubber, der dyster om det danske mesterskab. Bag den nye udgivelse står Dyhr Sport Media, der har til huse i Ansager sammen med søstervirksomheden Dyhr Media, hvor to tidligere pressechefer i Superliga-klubber huserer. Her er der naturligvis stor glæde over det nye fodboldmagasin.

- Det har været vildt fedt at være med til at sparke ligaen i gang igen, og vi er selv ret stolte over resultatet. Vi har fået meget positive tilbagemeldinger fra klubberne, Divisionsforeningen og faktisk alle andre, der er i spil omkring Alka Superliga, så vi er meget tilfredse med, at vi har fået sat et stærkt, vestjysk hold til at stå bag landets største magasin til det hungrende fodboldfolk, lyder det fra adm. direktør Lars Guldager Dyhr, der har samarbejdet med KIRK & HOLM samt Rosendahls print-design-media. Førstnævnte har stået for designet på nyskabelsen, og her er man også gået efter at ramme helt i toppen af tabellen.

- Udgangspunktet har været at lave noget af en helt anden kaliber i forhold til tidligere fodboldmagasiner, og jeg syntes, at vi har fået skabt en linje, der både binder de gode historier, flotte billeder og en spændende liga sammen i lækkert design. Det har været herligt at indgå i et team med høje ambitioner, og det kilder da i fingrene på enhver grafisk designer for at være med på holdet, når målsætningen er så markant. Det er sådanne ting, der er interessante at løfte, og det viser bare, at vi har mange kvaliteter at sende på banen, når vi står sammen med lokale spillere, fastslår indehaver Jesper Holm fra KIRK & HOLM.

Tryk på

På den sidste tredjedel af banen har medievirksomheden Rosendahls været på spil, og da man i forvejen trykker Danmarks største rejsemagasin - check-in Billund - for Dyhr Media, var det oplagt at udvide samarbejdet.

- Vi har bragt vores mangeårige erfaring med ind i kampen, og det har været en fornøjelse at være med fra start. For at blive i fodboldjargonen har der været tale om en professionel indsats over hele linjen, og så er det, man opnår resultater som dette. Det er en meget stærk udgivelse, og selv om vi er meget andet end et trykkeri, så glæder vi os stadig over at være med til at lave magasiner af den kvalitet. Det kan man kun nyde at se komme ud af trykken, og det her hold sætter på alle måder tryk på. Når vi samtidig selv er en flok fodboldnørder, så bliver det bare ekstra spændende, og den her har jeg personligt set meget frem til at sende på gaden, konstaterer Key Account Manager Lars Kristiansen fra Rosendahls. Han har også set den tidligere pressechef i Silkeborg IF, Michael Ravn, tage taktstokken som journalistisk redaktør på første udgave, og herfra bliver der lovet endnu flere lækkerier.

- Med det her team har vi nået alt det, vi gerne ville i første nummer, og vi ser allerede frem mod den næste publikation i slutningen af april. Det bliver et drønspændende forår i Alka Superliga, og vi glæder os til igen at fortælle både nærgående, passionerede, sjove og stærke historier fra den øverste danske sportshylde, slutter Michael Ravn efter en weekend, hvor Alka Superliga endelig blev sparket i gang efter den lange vinterpause – med et flot, nyt magasin.

Pressemeddelelse

Fakta:

Michael Ravn er tidligere pressechef i Silkeborg IF, mens Lars Guldager Dyhr er tidligere pressechef i Esbjerg fB.

Magasinet Alka Superliga udgives i 100.000 ex. i samarbejde med klubberne, der distribuerer det på ligaens stadions, ligesom det også uddeles gratis i SPORTMASTERs butikker over hele landet fra denne uge.

vist 975 gange