tirsdag 27 mar 2012 - Ansager
Arkiv: Årsberetning 2011
Et turbulent år

Det har været et turbulent år for arkivet. D. 16. september havde vi den store flyttedag. Nu skulle vi ud af Omsorgscenteret i Ansager.

Siden foråret havde vi arbejdet på at få den gamle stationsbygning til arkivet, men vi havde endnu ikke fået det officielle tilsagn fra Varde kommune, men vi havde nøglerne. Så vi kørte det hele ind til stationsbygningen.

Den 15. okt. fik vi det endelige tilsagn om at få bygningen gratis, men skulle selv fremover betale alle de faste udgifter. Så nu skulle vi til at male vægge, lofter osv, midt i flytterodet.

Den 28. okt. fik vi oprettet en støtteforening for arkivet med Ole Andreasen som formand. Der er stor interesse for arkivet, og vi har allerede fået mange penge ind. Nu da vi er kommet ned i jordhøjde, har vi fået mange flere gæster, på trods af flytterodet. Alle de gangbesværede, der før i tiden ikke kunne besøge arkivet på grund af trapperne, de kommer nu.

Vi har siden flytningen fået flere store afleveringer, som vi er taknemlige for.

Vi har mange planer til hvad bygningen ellers kan bruges til, men der skal jo også være noget at skrive om til næste år. På trods af travlheden fik vi også tid til at holde et par foredrag og billedshow, og en dag med besøg af skoleelever og en dag med åben hus for byens borgere.

Ove Nørager-Nielsen

vist 188 gange