tirsdag 17 feb 2015 - Varde
Vil I vinde 30.000 kr. til jeres by?
Vind 30.000 til et arrangement i byen
Vind 30.000 til et arrangement i byen Foto: Pressefoto
Deltag i konkurrencen om årets cykelkommunes flotteste blikfangscykel

Varde Kommune blev af Cyklistforbundet kåret til at være Årets Cykelkommune i 2014. Der er derfor iværksat en række initiativer som skal markere prisen.

I kan være med til at sætte byerne i Varde Kommune på landkortet.

Kåringen af kommunens flotteste blikfangscykel-skulptur sker i forbindelse med cykelfestival på Torvet i Varde den 16. august hvor vinderen vil få overrakt præmien på 30.000 kr. til afholdelse af et arrangement i vinderbyen.

Dommerkomiteen:

Formand for dommerkomiteen borgmester Erik Buhl Nielsen vil sammen med fire andre udpege vinderen.

Sådan gør I:

I tilmelder byen på hapi@varde.dk inden den 22. marts 2015, og så samler I en gruppe som sammen laver en cykelskulptur, en strikket cykel, en pyntet cykel – ja kun fantasien sætter grænsen, men cyklen skulle gerne beskrive jeres by. Når ”kunstværket” er færdigt, så tager I et billede af det og sender det til hapi@varde.dk med en kort tekst om, hvorfor I skal vinde.

Tidsperspektiv:

I skal være færdige med værket den 3. maj 2015.

Praktiske oplysninger:

Drift ved Varde Kommune har indsamlet en del brugte, gamle cykler som I er velkomne til at bruge til værkerne. Kontakt hapi@varde.dk eller tlf. 7994 6169 og aftal det praktiske omkring bestilling af cykler samt om hvor cyklerne kan opstilles/udstilles i jeres by.

Hver borgerforening kan få refunderet materialeudgifter med op til 500 kr. pr. borgerforening ved indsendelse af dokumentation for udgifterne.

Pressemeddelelse

vist 822 gange