fredag 6 feb 2015 - Ansager
Tambourine Men er tilbage på Ansager Hotel
Tambourine Men giver koncert på Ansager Hotel den 28. marts 2015
Tambourine Men giver koncert på Ansager Hotel den 28. marts 2015
Tambourine Men vender tilbage til endnu en koncertoplevelse på hotellet.

Sidste år i februar havde mange fornøjelsen af, at opleve en koncert med Tambourine Men på Ansager Hotel.

Det var en fantastisk aften, hvor både publikum og bandet nød den i fulde drag. Gulvet var fyldt med gæster, som glædestrålende dansede rundt til musik af bl.a. Creedence Clearwater Revival, Rolling Stones, Eagles, The Seachers, Roy Orbison, Eric Clapton, The Beatles, og mange andre gode gl. bands.

Bandet havde nydt det så meget, at de kontaktede hotellet for et lignende arrangement. Og vi var ikke i tvivl, selvfølgelig skulle vi gentage succesen. Du får derfor nu chancen for at opleve Tambourine Men igen lørdag aften den 28. marts, hvor dørene åbner kl. 18.00

Inden koncerten skal du nyde en lækker to-rettes menu bestående af en forret med dampet rødspættefilet anrettet på sprød salat m/dressing & rejer samt lille stegt rødspættefilet, hertil kuvertbrød

Hovedretten er Ansager Steak m/ fine ærter, perleløg og bacon, bagt kartoffel, pommes frites & en flødepaprikasauce.

Alt dette får du for kun kr. 225,00

Billetter til dette enestående arrangement kan købes hos Smagsgalleriet v/ Inge Thisted. Billetsalget starter tirsdag den 10. februar og sker efter først til mølle-princippet.

Tag fat i naboen, vennerne eller familien og støt op om arrangementet og lad os få en uforglemmelig aften, hvor vi sammen med Tambourine Men endnu en gang rejser tilbage til de glade 60’er og 70’er.

Vel mødt, Ansager Hotel

vist 958 gange