tirsdag 20 jan 2015 - Varde
Stafet For Livet på Ølgod stadion
Stafet for Livet på Ølgod stadion
Stafet for Livet på Ølgod stadion Foto: Tistrupnews
Torsdag den 29. januar kan du på Hotel Arnbjerg i Varde høre mere om arrangementet, når Kræftens Bekæmpelse inviterer til en aften om kræft

Stafet For Livet i Varde Kommune 2015 foregår igen i år ved Ølgod Stadion. Det sker i weekenden den 13. og 14. juni, hvor der ventes rekorddeltagelse – 1500 deltagere.

Arrangørerne er for længst i gang med at planlægge en om muligt endnu bedre event en sidste og forrige år. Torsdag den 29. januar præsenterer Stafet For Livet eventen ved et arrangement på Hotel Arnbjerg. Her vil læge Charlotte Bøving holde et foredrag om kræft, og fighter Dorte Eg vil fortælle om sit liv med kræft.

Søger frivillige

– Vi vil ved arrangementet gerne fortælle om Stafet For Livet og meget gerne tage imod dem, som har lyst til at yde et stykke arbejde for sagen, fortæller formand for styregruppen, Hans Jørgen Gammelgaard.

De fleste udvalg er etableret og i fuld gang med forberedelserne. Der er dog stadig plads til dem, der ønsker at arbejde frivilligt for en sag, som desværre kommer alt for tæt på de fleste.

– Resten af styregruppen vil være til stede, så eventuelt interesserede kan høre om, præcis hvilke kompetencer, man står og mangler. forklarer Hans Jørgen Gammelgaard.

Tistrupnews

Læs mere om arrangementet: 29. januar på Hotel Arnbjerg

vist 391 gange