søndag 18 jan 2015 - Ansager
Ansager Mountainbike klub
Ansager MTB klub
Ansager MTB klub
Ansager MTB Klub er nu en realitet. Klubben blev stiftet den 7. oktober 2014, og vi har nu fået de sidste formaliteter på plads

Klubben hører til på Grødevej 1 (parkeringsplads ved Ansager Stadion). Det ”gamle” klubhus/skydehus bliver med tiden omdannet til vores klubhus. MTB banen starter lige bag klubhuset.

Vi har sendt mail til alle, der gav udtryk for interesse for et medlemskab af klubben ved vores officielle indvielse af MTB banen i skoven. Det har indtil videre resulteret i 21 medlemmer i klubben.

Vi har indtil nu lavet et spor i skoven på 4,6 km, men mangler at lave den sidste del, så vi forventer at komme op på ca. 6 km totalt. Vi lægger i klubben stor vægt på det sociale, så der er plads til alle både nybegyndere og de mere øvede MTB ryttere. Skulle man være interesseret i at få en guidet prøvetur på en lånecykel, stiller vi os til rådighed. Man kan altid henvende sig til os via vores mailadresse: ansagermtbklub@gmail.com

Vi vil for vores medlemmer arrangere fællestræninger/hyggeture m.m. i skoven. Det bliver sandsynlig en fast hverdagsaften om sommeren og lørdag/søndag i vinterhalvåret. Vi forventer også at arrangere udflugter til andre MTB baner i omegnen.

Vi har oprettet en facebook gruppe ”Ansager MTB Klub” som kan bruges, hvis man har indmeldt sig i klubben. Der vil blive informeret om fællestræninger m.m. Gruppen kan ligeledes bruges af medlemmer til intern kommunikation.

Skulle man være interesseret i et medlemskab kontaktes vores kasserer via mailadressen: ansagermtbkasser@gmail.com

På bestyrelsens vegne, Henrik Østergaard
Tlf. 5051 2657 Mail: ansagermtbklub@gmail.com

Kontingent for 2015:

Barn (fra 10-17 år) kr.100,-
Voksen ( fra 18 år) kr. 200,-
Familie (i samme husstand) kr. 300,-
Passivt medlem kr.100,-

vist 1324 gange