søndag 11 jan 2015 - Ansager
Mere end 400 i Skovlund-Ansager hallen
Gudstjeneste i hallen
Gudstjeneste i hallen Foto: Karsten Plauborg og Karsten Madsen
Fællesarrangementet med gudstjeneste og ”Sigurd fortæller bibelhistorie” samlede mere end 400 deltagere fra lokalområdet.

Det var flere end vi havde forventet – men dejligt.

Til dagen havde vi specielt inviteret alle de børn, som i 2010 blev døbt i Ansager, Stenderup eller Skovlund kirke. Mange af dem var mødt frem sammen med deres familie. Mod slutningen af gudstjenesten fik de overrakt en speciel dåbsgave fra de 3 kirker.

Planen var derefter, at Sigurd og Snapper skulle have indtaget scenen for at fortælle bibelhistorie og synge – krydret med en masse små uskyldige finurligheder. Det skal ingen hemmelighed være, at vi havde glædet os rigtig meget til at præsentere Sigurd og Snapper og se og høre dem optræde ”live” og ikke bare på TV. Jeg ved også, at Sigurd og Snapper har glædet sig ekstraordinært meget til besøget i Skovlund-Ansager hallen.

Men desværre skete der det, at Sigurd og Snapper måtte melde afbud pga. et trafikuheld, de var involveret i mellem Lunderskov og Vorbasse på vejen til Ansager. Begge blev kørt på sygehus. Sigurd slap nådigt fra uheldet. Snapper er derimod blevet indlagt på sygehuset i Odense. Vi håber meget, at de snart er ovenpå igen. Det skulle der være gode chancer for.

Skuffelsen var til at føle på, da vi måtte meddele, at Sigurd og Snapper ikke kom. Især de mindste og dem, der havde glædet sig mest til dagen i dag, var præget af skuffelsen. Og fuldt forståeligt. Som et lille plaster på såret gør vi alt for, at Sigurd og Snapper kommer til næste år – søndag den 10. januar 2016. Og – meget tyder på, at det vil kunne lykkes. Sæt kryds i kalenderen – for en sikkerheds skyld.

I fraværet af Sigurd og Snapper blev vi mere end glade og taknemmelige for FDF-orkestret, som i den grad kastede glans over hele arrangement. Tusind tak herfra. Tak også til FDF i både Ansager og Stenderup og KFUM spejderne fra Skovlund. Vi skylder også hallens bestyrer, Bent Haahr en stor tak. Den mand er virkelig sin vægt værd i guld. Samarbejdet har helt igennem været en fornøjelse.

Vi glæder os allerede til næste år!

På vegne af menighedsrådene i Ansager, Stenderup og Skovlund
Karl Lund.

vist 1076 gange